perjantai 22. syyskuuta 2023

He pystyttävät Telttansa

Share
103 Tiedättekö, ennen oli niin, että jos nainen tai mies sanoi olevansa kristitty, ihmiset kunnioittivat sitä. Mutta nykyään he haluavat vain nähdä, kuinka paljon pilaa he voivat tehdä siitä. Näettekö? Näettekö? Epäkunnioittava joukko! Oi!

Miksi? Tiedättekö mitä? Tämä on syy. He eivät ole tietoisia siitä, että Se on totuus. He eivät ole tietoisia Jumalasta. He eivät muista, että Raamattu sanoo: "Jumalan enkelit ovat leiriytyneet niiden ympärille, jotka pelkäävät Häntä." He eivät vain tule ja käy heidän luonaan. He, He pystyttävät Telttansa. Aamen. "Jumalan enkelit asettuvat niiden ympärille, jotka pelkäävät Hänen nimeään", ja pysyvät siellä yötä päivää.

Vanha värillinen veli lauloi tuon laulun, Enkelit vahtivat minua. Hän sanoi: "Koko päivän ja koko yön enkelit vahtivat minua." Se on totta. "Koko päivän ja koko yön enkelit vartioivat minua."

104 Jeesus sanoi: "Nuo pienet", hän sanoi: "Varokaa, ettette loukkaa yhtäkään heistä, sillä heidän enkelinsä katselee aina Isäni kasvoja, joka on taivaassa." Näettekö? He ovat aina leiriytyneinä, vahtimassa niitä.
Toisen Vaikutus - 62-1013 - William Branham

Ei kommentteja: