sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Kun Jumala nosti Jeesuksen kuolleista, Hän nosti myös sinut

Share

240 Huomaahan nyt tämä eläväksi tekevä Voima, Zoe, joka tuo Sanan, mieli, joka oli Kristuksessa oli silloin sinussa. Yritän näyttää sinulle, että sinä, kun sinä nousit. Kun Jumala nosti Jeesuksen kuolleista, Hän nosti myös sinut. Ja Hän myös elävöitti Elämän, Hänen kanssaan, sinä olet nyt elävöitetty Elämään, vaikka silloin sinä olit vain ominaisuus Hänen ajatuksissaan, mutta Jumala näki kaiken Hänessä, lopullisesti, näetkö. Kun Jumala katsoi alas ruumiiseen…
241 Henki jätti Hänet Getsemanen puutarhassa. Hänen täytyi kuolla, ihmisenä. Muistakaa ystävät, Hänen ei tarvinnut tehdä sitä. Se oli Jumala. Jumala voiteli tuon lihan, joka oli ihmisliha. Ja Hän ei… Jos Hän olisi mennyt sinne Jumalana, Hän ei olisi koskaan kuollut sellaisella tavalla; Jumalaa ei voida tappaa. Mutta Hänen ei tarvinnut tehdä sitä.
242 Mutta muista, Hän meni sinne sinä Hänen sisällään. Näetkö, Jumala ei koskaan ollut erottanut Morsianta Yljästä, tähän mennessä. Niinpä kun Jumala katsoi alas Kristuksen ruumiseen, Hän näki sekä miehen että naisen. Se kaikki oli lunastettu tuossa yhdessä ruumiissa. Näetkö? He ovat yksi, sama, sama Sana. Sama Sana, joka puhui Yljästä, puhui Morsiamesta.
243 No niin, kuinka Morsian voi tulla ja jättää näyttämättä kaiken, mitä luvattiin Hänestä; ja kuinka Ylkä voi tulla eikä Hän olisi Morsian? Mutta kun Hän teki kaiken, jopa osoittaen sen nostamalla Itsensä ylös kuolleista myöhemmin, niinpä eikö Morsiamen tule tehdä sama asia, sen täytyy olla tarkalleen se, mitä Sana sanoi Morsiamen olevan viimeisinä päivinä? Eikö Morsiamen tule palata Malakia 4:n kautta? Eikö Morsiamen pidä tulla julki, kuten Sodoman päivinä? Eikö maailman tule olla juuri tarkalleen sellainen, kuin se on? Eikö tämä ole täydellinen osoitus Jumalan Sanasta, joka on tehty meille tunnetuksi?
On Auringonnousu - 65-0418M - William Branham

Ei kommentteja: