lauantai 11. huhtikuuta 2020

Kaikki riippuu sinusta

Share

129 Muista, kaikki riippuu sinusta; sinusta on kyse. Oletko syntinen? Oletko luopio? Oletko kylmä ja poissa Kristuksesta? Haluatko nousta uutena Hänen kanssaan nyt, aloittaa uuden elämän? Miten on sinun laitasi, aviomies ja -vaimo, jotka olette olleet– olette olleet riidoissa jo kauan, hermoilleet kotonanne? Tulisitteko ja oikaisisitte sen nyt Jumalan kanssa ja toistenne kanssa? Tehkää pääsiäisestä todellinen Pääsiäinen itsellenne, perustakaa uusi koti.

130 Miten on sinun laitasi, joka et koskaan– joka et koskaan ole rukoillut kotonasi, sinä vain tulet kotiin seurakunnastasi ja yrität elää niin hyvin kuin voit, etkä koskaan kokoa perhettäsi yhteen rukoilemaan? Siitä syystä meillä on nuorisorikollisuutta ja niitä juttuja, joita on. Siksi Amerikan kodit ovat hajonneet. Tulisitko sinä ja aloittaisit alusta tänä iltana? Tekisitkö sen? Sinut on kutsuttu. Muista, minä olen sinun sananpalvelijasi nyt; minä tulen olemaan todistajana tuona päivänä. Kun päämme ovat nyt sitten painettuina rukoukseen.

131 Meidän siunattu taivaallinen Isämme. Tänä iltana me tuomme Sinulle tämän yleisön, niin kaikkein pyhimmässä pyhyydessä, kuin vain voimme. Me lähestymme nöyrästi Sinun valtaistuintasi. Ja sanoman jälkeen tänä iltana, joka puhui tuosta suuresta hautauksesta, Hän ei todella vain maannut hiljaa; Hänen sielunsa meni suoraan eri maailmoihin ja saattoi Jumalan työn loppuun, johon Hänet oli määrätty. Ja huomisaamuna, me näemme, minkä läpi Hän meni yläilmojen kautta ja valloitti kaiken ylösnousemuksessaan. Mutta Hän ilmestyi pääsiäisaamuna meidän vanhurskaudeksemme. Ja me näemme, että Hän lähetti Pyhän Hengen takaisin tuomitsemaan ihmisen synnistä.

132 Ja me rukoilemme, tänä iltana, Herra, että ne, jotka nostivat kätensä, muistettaisiin Sinun edessäsi. Tulkoon heidän päätöksensä tänä iltana sydämestä, että he ovat ottaneet Sinut vastaan, ja uskovat Sinuun ja tulkoot he sinetöidyiksi lupauksen sinetillä tänä iltana, Pyhällä Hengellä. Suo se, Isä, koska me jätämme heidät Sinun käsiisi tämän tämäniltaisen sanoman kanssa. Siunatkoon se niitä, jotka sen kuulivat, Herra, noita, jotka ottavat sen kotiinsa ja upottavat sen syvälle sydämeensä. Eläkööt he Jumalan Sanan varassa. Suo se, Isä, sillä me pyydämme sitä Kristuksen nimessä. Aamen.
Hautaaminen - 57-0420 - William Branham

Ei kommentteja: