sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Tule tänne ylös, missä minä olen

Share
Luulen, että olen kertonut täällä pienen tarinan siitä, kun mies asetti kanan, jonka alla oli kotkanmuna. Ja kun kotka kuoriutui, se oli hauskimman näköinen lintu, minkä kanat olivat koskaan nähneet. Mutta se käveli ympäriinsä. Se oli ruma niiden joukossa, koska se ei vain voinut ymmärtää, miten se kana kaakattaa ja raapii lantakasaa ja syö. Se ei tajunnut sitä. Kana sanoi: "Tule tänne syömään, kulta." Mutta se oli kotka, se ei vain syönyt sillä tavalla. Se ei ollut hänen ruokaansa.

82 Niinpä kana pyydysti heinäsirkkoja ja muuta sellaista ja kutsui pikkukanoja. Ja kaikki ne pienet kanat menivät sinne ja kaakattivat ja söivät. Mutta pikku kotka ei vain pystynyt siihen. Se ei näyttänyt oikealta.

Joten eräänä päivänä sen äiti tuli etsimään sitä.

83 Ja se kuuli kanan kaakattavan. Se yritti parhaansa mukaan, mutta se ei pystynyt siihen. Se yritti piipittää kuin kana, mutta se ei pystynyt siihen. Näetkö, se oli kotka. Se oli alun perinkin kotka. Se oli vain haudottu kanan alla.

Se on kuin jotkut seurakunnan jäsenet. Jokainen... Sillä tavalla se suurinpiirtein on; noin yksi jokaista ympäristöä kohden, on oikein.

84 Mutta eräänä päivänä sen äiti lensi yli, ja äiti huusi. Se tunnisti sen. Se kuulosti oikealta. Miksi? Se oli alun perinkin kotka.

Niin se on evankeliumin tai Sanan tai Jeesuksen Kristuksen Voiman kanssa. Kun ihminen on ennalta määrätty iankaikkiseen elämään, hän kuulee tuon oikean äänen, Jumalan huudon, mikään ei voi pidätellä häntä siitä.

Seurakunta saattaa sanoa: "Ihmeiden päivät ovat ohi", kluk, kluk, kluk. "Seiso tässä ja syö tätä, ja seiso tässä ja syö tuota."

Tuollainen maatalojuttu ei enää kelpaa hänelle. Hän on häipynyt! "Kaikki on mahdollista!" Hän kohoaa maasta.

Sen vuoksi, niin monissa kristityissä on nykyään se vika, että he eivät saa jalkojaan irti maasta.

Vanha äiti sanoi: "Poika, hyppää! Olet kotka. Tule tänne ylös, missä minä olen."

Hän sanoi: "Äiti, en ole koskaan elämässäni hypännyt."

86 Äiti sanoi: "No, sinä hyppäät! Olet alun perinkin kotka. Et ole kana." Niinpä hän teki ensimmäisen hyppynsä ja räpytteli siipiään; se ei onnistunut kovin hyvin, mutta hän kohosi maasta.

Sillä tavalla me teemme. Me vastaanotamme Jumalan uskon kautta, kirjoitetun Sanan kautta. Siinä on jotakin; se on se Iankaikkinen Elämä. Teidät oli ennalta määrätty Siihen.

87 Sen isoisä ja isoäiti olivat kotkia. Se oli kotka, koko ajan. Kotka ei sekoitu muihin asioihin. Sitä ei ole lainkaan risteytetty, se on kotka.

88. Sitten, kun tunnistit, että itse Jumalan Sana oli kotkanruokaa, silloin sinä jätit muut asiat. Silloin sinä on muodostunut elävän Jumalan eläväksi kuvaksi. Sinä kuulit sinun teofaaniltasi. "Jos tämä maallinen ruumis hajoaa, meillä on yksi odottamassa."
65-0221E - "Kuka on tämä Melkisedek?" William Marrion Branham

lauantai 7. syyskuuta 2024

Mitä tahansa teetkin, laita kaikki muu syrjään

Share
104 NÄIN SANOO HERRA, siihen vaaditaan täydellinen rakkaus, jotta sinä pääset tuohon paikkaan, sillä siellä ei ollut muuta kuin se. Ei ole väliä, kuinka paljon rahaa, kuinka paljon uskonnollisia esityksiä, kuinka monta hyvää tekoa olet tehnyt tai mitä tahansa olet tehnyt, sillä ei ole mitään merkitystä tuona päivänä. Siihen tarvitaan täydellinen rakkaus. Mitä tahansa teetkin, laita kaikki muu syrjään, kunnes olet niin täynnä Jumalan rakkautta, että voit rakastaa niitä, jotka vihaavat sinua.

105 Olen vain, kuten sanoin tänä aamuna, minut on luotu, minun koko asuni on armo. Monet ihmiset sanovat: "Rapsuta sinä minun selkääni, niin minä rapsutan sinun selkääsi. Niin, jos teet jotain minulle, minä teen jotain sinulle." Se ei ole armoa. Armo on sitä, että jos selkääsi kutittaa, rapsutan sitä joka tapauksessa, rapsutitpa sinä minun selkääni tai et; voit läpsäistä minua kasvoihin ja sanoa: "selkäni kaipaa kutinaa... tai rapsutusta", minä rapsutan sitä. Näetkö? Juuri niin, tee jotain. En usko tekoihin. Uskon, että teot ovat rakkautta. Teot ovat - teot ovat osoitus siitä, että armo on tapahtunut. En elä uskollisena vaimolleni, koska uskon, että hän eroaisi minusta, jos en tekisi niin, vaan elän uskollisena hänelle, koska rakastan häntä.

106 En saarnaa evankeliumia siksi, että uskon joutuvani helvettiin, jos en tee sitä, vaan saarnaan evankeliumia, koska rakastan Häntä. Varmasti.
60-0522E Lapseksiottaminen #4 William Marrion Branham

sunnuntai 25. elokuuta 2024

Sinä katsot kohti Golgataa

Share
Et elä itseäsi varten. Elät muita varten, jotta voisit lunastaa tuon ihmisen. Teistä tulee poikia. Ja ongelmana on se, että seurakunta on unohtanut olevansa poikia. Sinä olet poika. Sinä otat Kristuksen paikan. Olet poika, joten älä elä itseäsi varten. Elä muita varten.
87 "No, veli Branham, voin elää tälle veljelle, koska hän on varmasti mukava mies." Se ei ole sitä.
88 Elä sille ihmiselle, joka vihaa sinua. Elä sille ihmiselle, joka tappaisi sinut, jos voisi. Niin he tekivät Hänelle. He tappoivat hänet, ja Hän kuoli, jotta Hän voisi pelastaa heidät. Se on iankaikkinen elämä. Kun se on rinnassasi, silloin avautuu edessäsi taivas. Mutta sinä uhraat omat asiasi, annat ne pois, niin kuin lammas antaa villansa. Sinä katsot kohti Golgataa.
89 Toivon, että tämä auttaa sinua pääsemään paikallesi. Se on se, mitä tabernaakkelin, se on se, mitä kaikkien ihmisten on tehtävä, on selvittää, mitä te olette ja mikä on tarkoituksenne.
60-0925 - " Tuo Päivä Golgatalla" William Marrion Branham

sunnuntai 30. kesäkuuta 2024

Antakaa lastenne, perheenne ja rakkaittenne nähdä Se teissä

Share
361 Se huutaa, näettekö. Jeesuksen Kristuksen Veri huutaa, mutta Siinä on anteeksiantamus, jos te vain otatte Sen vastaan. Kunpa voisimme jäädä hetkeksi tähän, näettekö: "Veri puhuu parempaa". 362 Usko, turvallisuutesi tähden. Sitten käytä, näetkö. Usko ... Tässä on se, mihin haluat uskoa. Näettekö, haluat oman turvallisuutesi. Usko oman turvallisuutesi tähden, ja sitten käytä Merkkiä koko perheen puolesta. Näetkö? Sanot: "Miten voin tehdä sen?" Vaadi sitä! Jos Se toimi sinuun, silloin sinusta ja Sanasta tulee yksi. Aamen! Aamen! Näetkö? Se toimii teidän molempien kohdalla. Sinä ja Sana olette yhtä, sitten käytä sitä lapsiisi, käytä sitä rakkaimpiisi. 363 Kuten Rahab teki, hän käytti Merkkiä isäänsä, hän käytti Sitä äitiinsä, hän käytti Sitä veljiinsä ja sisaruksiinsa, ja sai heidät kaikki mukaan. 364 Käytä sitä ja sano: "Herra, menen poikani perään. Menen tyttäreni perään. Minä vaadin häntä!" "Saatana, päästä hänet irti! Minä tulen hänen peräänsä. Minä käytän Merkkiä, Pyhää Henkeä." "Oi Pyhä Henki, joka asuu sisälläni, ota tyttäreni kiinni siellä. Menen hänen luokseen nyt, kun voitelusi on ylläni." Hän tekee sen. Aamen. 365 Niin he tekivät Egyptissä. Niin he tekivät Jerikossa. 366 Haluatko lukea toisen, Apt.16:31. Paavali sanoi sadanpäämiehelle: "Uskokaa tämän hetken Sanomaan. Usko Herraan Jeesukseen Kristukseen, niin sinä ja sinun perheesi pelastutte." Onko se totta? Usko perheesi puolesta, tuo heidät kaikki sen alle. "Nyt olet nähnyt taivaan Jumalan tekevän ihmeen. Se on ennen tuomiota. Uskotko sen?" "Kyllä! Mitä voin tehdä?" 367 Hän sanoi: "Nouse ja ota kaste." Paavali vei hänet ulos ja kastoi hänet ja sanoi: "Usko nyt Herraan Jeesukseen Kristukseen, niin sinä ja sinun perheesi pelastutte." 368 Usko mihin? Usko Herraan Jeesukseen Kristukseen, perheesi puolesta, käytä Merkkiä perheeseesi. 369 Mitä teet sitten, kun käytät sitä perheeseesi? Vie kaikki roskat ulos. Ota kaikki lyhyet hameet ja shortsit ja kortit ja savukkeet ja televisiot ja mitä tahansa muuta, ja potkaise ne ulos ovesta, kun käytät Merkkiä; sinä et pysy paikallasi sen edessä. Kyllä, herra. Vie kaikki ulos. Kaikki tanssit ja juhlat ja rock and roll ja vanhat mauttomat sanomalehdet ja kaikki maailman asiat, potkaise ne ulos ovesta ja sano: "Me siivoamme tämän paikan." 370 Kuten Jaakob teki, hän sanoi, kertoi vaimolleen ja kaikille, sanoi: "Peskää vaatteenne ja kaikki. Laittakaa pois nuo jumalat." Aamen. 371 Tiedättekö, mitä Joosua sanoi, ennen kuin hän meni yli? Hän sanoi: "Peskää vaatteenne, älkää tulko vaimojenne luo ja niin edelleen, ja valmistautukaa, sillä kolmen päivän kuluessa me ylitämme Jordanin." Aamen. Hän valmistautui, käytti merkkiä. Aamen. Juuri niin. 372 Valmistaudu. Käytä Sitä. Usko Siihen. Siivoa. Antakaa lastenne, perheenne ja rakkaittenne nähdä Se teissä. Aivan oikein. Se tulee toimimaan. Kyllä, herra!
63-0901M - "Merkki" William Marrion Branham

Se on suurinta, mitä koskaan voi tapahtua

Share
128 "Vielä vähän aikaa, niin maailma ei enää näe minua, mutta te näette minut. Minä olen teidän kanssanne, jopa teissä, maailman loppuun asti. En jätä teitä lohduttomiksi. Minä rukoilen Isää; hän lähettää teille toisen lohduttajan, joka on Pyhä Henki, jota maailma ei voi ottaa vastaan, mutta te voitte ottaa hänet vastaan." 129 Huomatkaa nyt. ""Suurempia" tekoja, oli se, että seurakunnalla oli valta, ei ainoastaan parantaa sairaita rukouksella, ajaa ulos riivaajia rukouksella, vaan antaa uskovaisille Iankaikkinen Elämä. Pyhä Henki oli tulossa ja annettu seurakunnan käsiin antamaan Elämän. Oi! Sitä Golgatalla tarkoitti. Se otti kumarassa olevat, halveksitut miehet ja naiset ja nosti heidät sellaiselle paikalle, että heistä tuli Jumalan poikia ja tyttäriä, parantaakseen sairaita ja antaakseen Iankaikkisen Elämän; antamalla Pyhän Hengen kuuliaisille uskovaisille, miehille, jotka olivat kerran olleet epäuskovaisia, heistä tehtiin uskovaisia ja heille annettiin hengellinen, Iankaikkinen Elämä. 130 Kuinka paljon suurempaa se onkaan: Sanoa: "Tämä sairas nainen, joka makaa tässä, voin rukoilla uskon rukouksen, ja hän paranee." Se on suuri asia, sitä Hän silloin teki; "Mutta", Hän sanoi, " vielä tätä suurempia tekoja te teette; Minä annan teille Voiman, en vain herättääkseenne hänet hetkeksi henkiin, vaan antaaksenne hänelle Iankaikkisen Elämän, joka on iankaikkinen, ikuinen." 131. Köyhät, sokeat, kurjat ihmiset, miten teiltä jää tuo huomaamatta? Ettekö näe, mikä on "suurempi" asia? Se on suurinta, mitä koskaan voi tapahtua, oli Iankaikkisen Elämän antaminen ihmisille. Mitä on Iankaikkinen Elämä? Elämä, jonka Hän eli, elämä, joka oli Hänessä, antaa Se muille. Voiko ihminen tehdä sen? Jumalan poika voi.
60-0925 - "Tuo Päivä Golgatalla" William Marrion Branham