sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Tule tänne ylös, missä minä olen

Share
Luulen, että olen kertonut täällä pienen tarinan siitä, kun mies asetti kanan, jonka alla oli kotkanmuna. Ja kun kotka kuoriutui, se oli hauskimman näköinen lintu, minkä kanat olivat koskaan nähneet. Mutta se käveli ympäriinsä. Se oli ruma niiden joukossa, koska se ei vain voinut ymmärtää, miten se kana kaakattaa ja raapii lantakasaa ja syö. Se ei tajunnut sitä. Kana sanoi: "Tule tänne syömään, kulta." Mutta se oli kotka, se ei vain syönyt sillä tavalla. Se ei ollut hänen ruokaansa.

82 Niinpä kana pyydysti heinäsirkkoja ja muuta sellaista ja kutsui pikkukanoja. Ja kaikki ne pienet kanat menivät sinne ja kaakattivat ja söivät. Mutta pikku kotka ei vain pystynyt siihen. Se ei näyttänyt oikealta.

Joten eräänä päivänä sen äiti tuli etsimään sitä.

83 Ja se kuuli kanan kaakattavan. Se yritti parhaansa mukaan, mutta se ei pystynyt siihen. Se yritti piipittää kuin kana, mutta se ei pystynyt siihen. Näetkö, se oli kotka. Se oli alun perinkin kotka. Se oli vain haudottu kanan alla.

Se on kuin jotkut seurakunnan jäsenet. Jokainen... Sillä tavalla se suurinpiirtein on; noin yksi jokaista ympäristöä kohden, on oikein.

84 Mutta eräänä päivänä sen äiti lensi yli, ja äiti huusi. Se tunnisti sen. Se kuulosti oikealta. Miksi? Se oli alun perinkin kotka.

Niin se on evankeliumin tai Sanan tai Jeesuksen Kristuksen Voiman kanssa. Kun ihminen on ennalta määrätty iankaikkiseen elämään, hän kuulee tuon oikean äänen, Jumalan huudon, mikään ei voi pidätellä häntä siitä.

Seurakunta saattaa sanoa: "Ihmeiden päivät ovat ohi", kluk, kluk, kluk. "Seiso tässä ja syö tätä, ja seiso tässä ja syö tuota."

Tuollainen maatalojuttu ei enää kelpaa hänelle. Hän on häipynyt! "Kaikki on mahdollista!" Hän kohoaa maasta.

Sen vuoksi, niin monissa kristityissä on nykyään se vika, että he eivät saa jalkojaan irti maasta.

Vanha äiti sanoi: "Poika, hyppää! Olet kotka. Tule tänne ylös, missä minä olen."

Hän sanoi: "Äiti, en ole koskaan elämässäni hypännyt."

86 Äiti sanoi: "No, sinä hyppäät! Olet alun perinkin kotka. Et ole kana." Niinpä hän teki ensimmäisen hyppynsä ja räpytteli siipiään; se ei onnistunut kovin hyvin, mutta hän kohosi maasta.

Sillä tavalla me teemme. Me vastaanotamme Jumalan uskon kautta, kirjoitetun Sanan kautta. Siinä on jotakin; se on se Iankaikkinen Elämä. Teidät oli ennalta määrätty Siihen.

87 Sen isoisä ja isoäiti olivat kotkia. Se oli kotka, koko ajan. Kotka ei sekoitu muihin asioihin. Sitä ei ole lainkaan risteytetty, se on kotka.

88. Sitten, kun tunnistit, että itse Jumalan Sana oli kotkanruokaa, silloin sinä jätit muut asiat. Silloin sinä on muodostunut elävän Jumalan eläväksi kuvaksi. Sinä kuulit sinun teofaaniltasi. "Jos tämä maallinen ruumis hajoaa, meillä on yksi odottamassa."
65-0221E - "Kuka on tämä Melkisedek?" William Marrion Branham

Ei kommentteja: