torstai 30. joulukuuta 2010

Hän on valmistanut Itsensä

Share
63. Ja, se, me tiedämme, että on oleva Morsian, ja taivaissa tullaan tarjoilemaan hääateria. Se on niin varmasti oleva, kuin Jumala on, koska se on Hänen Sanansa. Ja me tiedämme, että ne, jotka ovat muodostava tuon Morsiamen, on Hänen Seurakuntansa, ja he ovat tuleva Hänen eteensä ilman tahraa tai ryppyä. Ja heillä on nyt se materiaali täällä maan päällä, valmistaakseen itsensä. Jos te huomaatte, Se sanoi: "Hän on valmistanut itsensä."

64. Niin monet sanovat: "Jos Herra ottaa tämän pahan hengen pois minusta, ottaa minusta juomisen pois, tai uhkapelaamisen, tai valehtelemisen, tai varastamisen, niin silloin minä palvelen Häntä."
66. Mutta se on teistä kiinni. Näettekö, teidän täytyy myöskin tehdä jotain. "Ne, jotka voittavat, ovat perivä kaiken." Ne, jotka voittavat. Teillä on voima tehdä se, mutta teidän täytyy olla halukas luopumaan siitä. Näettekö? "Hän on valmistanut Itsensä." Minä pidän tuosta Sanasta.
68. Näettekö, Jumala ei voisi työntää meitä pienen putken lävitse, sitten vetää meidät ulos toisesta päästä, ja sanoa sitten: "Siunattu on hän, joka voittaa." Teillä ei ollut mitään voitettavaa; Hän vain työnsi teidät lävitse. Mutta teidän täytyy tehdä päätökset itse. Minun täytyy tehdä päätökset itse. Tekemällä sen, me osoitamme uskoa ja kunnioitusta Jumalalle.

67. Aabrahamille oli luvattu lapsi, mutta hänen täytyi elätellä tätä lupausta kaksikymmentä viisi vuotta, ylä- ja alamäet, joita hänellä oli, ja kiusaukset, noiden kahdenkymmenen viiden vuoden aikana. Mutta hän piteli lupauksen sanasta kiinni.
68. Ja Israelille oli luvattu luvattu maa, mutta heidän täytyi taistella sen jokaisesta tuumasta. "Mihin tahansa teidän jalkanne astuvat, sen minä olen antanut teille," Jumala sanoi Joosualle. Se oli kaikki siellä. Maa oli siellä, ja Jumala antoi sen heille, mutta heidän täytyi taistella siitä.

The Marriage Of The Lamb - 62-0121E - William Branham

Ei kommentteja: