perjantai 31. joulukuuta 2010

Muovaa meidät, jokainen meistä, Omalla Tavallasi

Share
37. Kohottakaamme kätemme Jumalalle ja rukoilkaamme omalla tavallamme, kun me tunnustamme syntimme, ja pyydämme Jumalaa auttamaan meitä tänä seuraavana tulevana vuonna.
38. Taivaallinen Isä, kun me seisomme täällä, kun monet ajatukset sydämissämme katoavat, ja ajatukset kuluneen vuoden virheistä, ja kun me lähestymme vuoden '62 kuolemaa ja vuoden '63 syntymää, oi Jumala, suo meidän olla yhtä askelmaa ylempänä tikapuilla, kunnes me voimme nähdä Jeesuksen ja Hänen ohjelmansa. Voikoon jokainen täällä, Herra, rukouksessa, kun vanha vuosi on kuolemassa ja uuden vuoden syntymä on tulossa, voikoon vanhan ihmisen synnit ja epäusko kuolla sydämissämme, ja voikoon uusi Syntymä tulla vuoden 1963 kanssa, kuten kohiseva, väkevä Tuulispää, joka voi täyttää meidät ja tehdä meistä uusia luomuksia Kristuksessa.

39. Tee meistä sopivia palvelijoita. Anna anteeksi meidän menneisyytemme. Siunaa meidän tulevaisuutemme. Opasta meitä, oi Herra Jumala, Väkevällä kädelläsi, Jehova. Siunaa näitä sananpalvelijoita täällä. Siunaa kaikkia maallikkoja, kaikkia vierailijoita. Ole meidän kanssamme, Herra. Me olemme Sinun palvelijoitasi ja me annamme itsemme täysin Sinulle vuodelle 1963, jotta Henkesi voimalla olisi korkeampi sija elämässämme ja itsessämme. Auta meitä, Jumala. Anna meille anteeksi ja auta meitä, me rukoilemme. Nosta väkeviä miehiä! Nosta väkeviä Uskon sotilaita! Avaa tänä vuonna, Herra, tuo kätketty Manna, tuo Kallio kallion alta, jotta me voimme nähdä Jumalan ohjelman. Viimeistele meidän elämämme pyramidi, Herra; aseta Huippukivi, Kristus Jeesus, meidän jokaisen ylle. Voikoon Hänen valtavat ja suurenmoiset pyhät siunaukset olla meidän kaikkien yllä. Voikoon Pyhän Hengen tuli tulla meidän yllemme. Voikoon ylösnousemuksen voima tulla julki. Jumala, kuinka me kiitämmekään Sinua, tänä iltana. Me olemme Sinun. Me annamme itsemme täysin Sinulle, Herra.

40. Kun minä menen eteenpäin, enkä tiedä, missä tai kuinka, tai mitä minä tulen tekemään, mutta minä luotan Sinuun, Kaikkivaltias Jumala, että Sinä opastat minua, Sinun mitätöntä palvelijaasi, jotta minua voitaisiin käyttää Kaikkivaltiaan kunniaksi ja ylistykseksi. Suo se, Isä.
41. Vastaanota meidän rukouksemme. Siunaa meidän ponnistelumme. Me olemme savi, Sinä olet Savenvalaja. Muovaa meidät, jokainen meistä, Omalla Tavallasi, että me voisimme sopia yhteen Kristuksessa Jeesuksessa, Hänen ruumiinsa jäseninä. Sillä me pyydämme sitä Jeesuksen Nimessä, ja Hänen vuoksensa ja Evankeliumin vuoksi. Aamen ja aamen.

The Contest - 62-1231 - William Branham

Ei kommentteja: