lauantai 1. tammikuuta 2011

Silloin pysykää juuri heidän kanssaan

Share
148. Aabraham ei koskaan katsonut mihinkään muuhun, kuin Jumalan lupaukseen. Huolimatta siitä, mitä siellä oli, hän pysyi siltikin Jumalan lupauksen kanssa.
149. Silloin se on syy, miksi me emme löydä enää lisää. Organisaatio ei voi vallata vihollisen porttia. Siellä on liian monia kieroon katsovia.
150. Täytyy ottaa yksilö, joka valtaa vihollisen portin. Te voitte tehdä sen, jos te haluatte. Kyllä vaan.
151. Yrittäkäämme katsoa muutaman, muutaman minuutin, pysyvätkö he Kirjoituksissa.

152. No niin, siellä Babylonissa oli aika, kun eräs kuva oli pystytetty sinne, kaunis esikuva katolisesta kirkosta, ja kaikki, jotka eivät kumartaneet tuota kuvaa, poltettaisiin tulisessa pätsissä. No niin, se oli näytön paikka, pysyisivätkö he siinä, kun Jumala sanoi: "Sinulla ei saa olla muita jumalia Minun edelläni, tai sinä et saa tehdä tehdä mitään kuvaa." Se on se, mitä Jumala sanoi. Näytön paikka tuli.
153. Kaikki muut Israelin kansasta lankesivat juuri siihen. Ja kun pasuuna soi, ja harppu soi, ja huilu soi, kaikkihan heistä lankesivat maahan tämän kuvan edessä.
154. Mutta siellä oli kolme heistä, jotka sanoivat: "Emme tee mitään." He kuulivat tuon hiljaisen pienen Äänen, ja he pysyivät linjassa Sanan kanssa. Mitä he tekivät? Pysyivät Sanan kanssa.
155. Ja sen jälkeen, he--he--he sanoivat: "Jos te ette tee sitä... Me annamme teille toisen mahdollisuuden, tai muutoin me heitämme teidät tuliseen pätsiin."
156. He sanoivat: "Meidän Jumalamme on kykenevä vapauttamaan meidät tuosta tulisesta pätsistä." [Tyhjä kohta nauhalla--Toim.] "Mutta, siitä huolimatta, me pysymme Sanan kanssa."

157. No niin, veli, entäpä sinä? "Mitä minä teen, veli Branham?" Pysy Sanan kanssa. Pysy lupauksen kanssa. "Kaikki seurakunnastani lähtevät tyköäni." Pysy lupauksen kanssa. Heidän täytyy kuitenkin häipyä, mennä vain pois jonain päivänä. Mutta Jumala ei tule tekemään sitä. Pysy lupauksen kanssa. "No, minäpä kerron sinulle, he ovat potkaiseva minut ulos." Pysy lupauksen kanssa, samalla tavalla. Pysykää juuri lupauksen kanssa. No niin, jos te voitte pysyä lupauksen kanssa ja pysyä siellä, silloin pysykää juuri heidän kanssaan.
158. Olkaa jokaisen kanssa yhdessä. Mutta nyt täällä, no niin, te ette koskaan tule voittamaan millään muulla tavalla, kuin olemalla jokaisen kanssa yhdessä. Teidän täytyy. No niin, kun heistä tuli niin pahoja, heistä tuli moraalittomia, silloin pysykää poissa siitä. Se on totta. Älkää menkö vihollisen alueelle. Mutta niin kauan, kuin te yritätte voittaa veljenne, silloin se on eri asia. Näettekö?

159. No niin, tarkkailkaapa. Mutta te ette voi koskaan voittaa organisaation mielipidettä, yhdenkään henkilön mielipidettä. Ette varmastikaan. Kun heillä on sääntönsä asetettu, "Me uskomme tämän, piste!" Jos te kirjoittaisitte oppinne: "Me uskomme tämän," pilkku, se olisi eri asia. Piste merkitsee: "Me uskomme tämän, ja teidän täytyy tulla tähän ja allekirjoittaa tämä paperi, tai että, se on kaikki."
160. Mutta jos te sanotte: "Me uskomme tämän," pilkku, "plus niin paljon, kuin me voimme oppia Jumalalta. Me olemme avoimia Pyhälle Hengelle," silloin te kuljette eteenpäin, veli. Kyllä. Se on oleva erilaista nyt.

And Thy Seed Shall Possess The Gate Of His Enemy - 62-0121M - William Branham

Ei kommentteja: