perjantai 14. tammikuuta 2011

Mikä on se, joka on teitä lähellä tänä iltana?

Share
Jos jokainen ihminen täällä ymmärtäisi, että asiat, jotka teillä on, jumalallinen parantuminen ja kaikki muukin, Jumala antoi ne teille Golgatalla. Jokainen uudesti-syntynyt ihminen on Pyhän Hengen ympärileikkaama. Teillä on oikeus jokaiseen lunastavaan siunaukseen. Älkää antako saatanan varastaa yhtään niistä.
Shamgarilla ei ollut miekkaa. Hän ei olisi tiennyt mitään siitä, jos hänellä oli ollutkin sellainen. Hänellä ei ollut kilpeä. Mutta hän--jos hänellä olisi ollut kilpi, hän ei olisi tiennyt, miten käyttää sitä. Mutta hän kurotti ja otti käteensä härkä-sauvan. Se on vanha keppi, jonka päässä on messinkinen paakku, jolla ajetaan härät aitaukseen sisään. Ja hän hyppäsi ulos ikkunasta sinne keskelle tietä, kuutta sataa filistealaista vastaan, ja tappoi jokaisen heistä. Halleluja!

Mitä se oli? Pyhä Henki tuli hänen ylleen. Halleluja! Siellä oli tarve; siellä oli hätätilanne. Jotain täytyi tehdä. Hän ei voinut odottaa, kunnes hän oli saanut koulutuksen, oppinut taistelemaan, ja olemaan soturi, ja koulutettu. Hänen täytyi ottaa se, mitä hänellä oli käsissään ja mennä tekemään jotain sen kanssa.
Ja veli, mikä on se, joka on teitä lähellä tänä iltana? Teillä on ainakin Pyhän Hengen kaste. Tällä koko joukolla täällä, te kohotitte kätenne. Mikä se on? Suurin ase, jonka te voitte ottaa käsiinne, Jumalan Sanan kanssa varmistaakseen Sen. Älkää antako niiden ryövätä teitä.

Palmerworm, Locust, Cankerworm, Caterpillar - 53-0612 - William Branham

Ei kommentteja: