keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Jumala siunatkoon teitä, ja tehköön teidät siunaukseksi toisille

Share
22. Ehkäpä jotkut noista köyhistä israelilaisista... He jättivät valkosipulit ja sipulit syödäkseen Enkelien ruokaa, ja he valittivat sitä. He olivat jättäneet Egyptin mutaiset vedet juodakseen elämän lähteestä, ja he valittivat siitä. He olivat joht--jättäneet Egyptin kerskailevat lääkärit ollakseen suuren Parantajan luona, ja he valittivat siitä. He jättivät joukon ihmisiä, jotka uskovat, että ihmeiden ajat olivat ohitse, ollakseen ihmisjoukon kanssa, jotka uskoivat että kaikki oli mahdollista, ja he vieläkin valittivat siitä.
Eikö se olekin, kuten seurakunta tänä päivänä? Tulkaa ulos Egyptistä, tulkaa ulos maailmasta, tänne tähän elävän Jumalan Seurakuntaan, ja koska meillä on pieniä koettelemuksia, Jumala käski meidän uskoa ja pidellä kiinni. Me vieläkin valitamme siitä.
No niin, huomatkaapa, toinen asia, jonka he tekivät. He jättivät ihmiset, joilla ei ollut mitään merkkejä, elääksensä Tulipatsaan alla, ja he valittivat siitä. Ei ihme, että heidän vesivarastonsa loppuivat. Se on se, mikä on vialla seurakunnassa tänä päivänä. Siellä on liian paljon nurisemista asioista, valittamista. Olkaa tyytyväisiä ja jatkakaa kulkemista eteenpäin, painaen eteenpäin.

23. Ja kun vesivarastot loppuivat, Jumala käski heidän mennä puhumaan kalliolle, että se toisi esiin vetensä. No niin tänä iltana, ainoa asia, jonka teidän täytyy tehdä, on puhua Kalliolle ja se on tuova esiin Hänen vetensä. Ja jos te olette puheväleissä Hänen kanssaan tänä iltana... Kuinka moni on puheväleissä Kallion kanssa tänä iltana, sallikaa meidän nähdä kätenne. Hienoa.
No niin, minä haluan teidän puhuvan Hänelle tilastanne, ruumistanne, ja Hän on tuova esiin Elämän parantavan vetensä, joka virtaa vapaasti vapaasti teidän lävitsenne, että te voisitte tulla parannetuiksi tänä iltana. Uskotteko te sen? Jumala siunatkoon teitä, ja tehköön teidät siunaukseksi toisille.

Take The Rod And Gather The People - 50-0827E - William Branham

Ei kommentteja: