lauantai 19. syyskuuta 2009

Ne vain ankkuroivat teidät Kristukseen

Share
57. Ja minä huomasin siellä, nuo nuoret puut, jotka olivat kasvamassa, ne olivat taipuisia; ne vain liikkuivat tuulen mukana, telmivät edestakaisin tällä tavalla, pitäen hauskaa. Minä sanoin: "Se saa minun mieleeni hyvän vanhanajan, Jumalan lähettämän, Pyhän Hengen herätyksen. Halleluja.
Kun merkit ja ihmeet alkavat tulla seurakuntaan, vanha iso seurakunta valittaa: "Minä en usko noihin asioihin. Se on fanaattisuutta. Ihmeiden päivät ovat ohitse." Ja tuuli viheltää sinne, se sama tuuli, Joka sai toiset valittamaan, antaa toisille ilon. Halleluja.
Ja kun tuota puuta heilutetaan, joka kerta, kun se heiluu, se venyttää juuriaan, niin että se voi kasvaa syvemmälle ja saada paremman otteen. Halleluja. Se on se, mitä me tarvitsemme tänä iltana, on hyvä vanhan ajan, Pyhän Hengen ravistelu, alas tuleminen (Ylistys Jumalalle), saada vanhanaikainen ote Jumalasta. Kaikki ravistelu ja vetäminen, mitä Pyhä Henki tekee teille, Hän höllentää maata juurienne ympärillä, että Hän voi kaivautua syvemmälle, saada paremman otteen, "Olkaa juurtuneita ja perustuneita Kristukseen Jeesukseen." Nuo kokemukset, parantumiskokemus, Pyhän Hengen kasteen kokemus, Hengen lahjojen kokemus (Halleluja.), ne vain ankkuroivat teidät Kristukseen, mitä lujempaa Se puhaltaa.


Israel In The Homeland - 53-0329 - William Branham

Ei kommentteja: