tiistai 5. toukokuuta 2009

Jumala vastaa jokaiseen vilpittömään rukoukseen

Share
25. Ja nyt, Sakarias, vanhurskas mies, pyhä mies, hurskas mies, hän ja hänen vaimonsa olivat rukoilleet, ja uskoneet, että jonain päivänä Jumala antaisi heille lapsia; pitäen kiinni Jumalasta. Ja sitten, tänä erityisenä hetkenä, kun hän heilutti suitsukettaan siellä, Gabriel, enkeli, ilmestyi hänen eteensä ja sanoi hänelle: Hänen palvelusaikansa jälkeen temppelissä, hänen tulisi mennä kotiin ja olla vaimonsa kanssa, ja tämä olisi sikiävä ja kantava lasta, ja he kutsuisivät häntä Johannekseksi.
Sakarias, vieläpä hyvä mies, pyhä mies, vanhurskas mies, joka oli rukoillut näitä asioita... Huomatkaapa se. Hän ei uskonut sitä, mitä hän oli rukoillut, kun hänen rukoukseensa vastattiin. Eikö se olekin, kuten suurin osa meistä tänä päivänä? Rukoillen, ja jos Jumala vastaa teidän rukouksiinne, se pelästyttää teidät kuoliaaksi.
Huomatkaapa. Hän oli rukoillut koko tämän ajan, ja Jumala oli vastaamassa hänen rukoukseensa. Ja minä sanon tämän täällä. Jumala vastaa jokaiseen vilpittömään rukoukseen (Minä uskon sen.) Hänen omalla tavallaan.


Believest Thou This? - 50-0115 - William Branham

Ei kommentteja: