tiistai 12. toukokuuta 2009

Jumala sanoi niin

Share
29. No niin, minä haluan teidän katsovan eroa Marian ja Sakariaan välillä. Sakarias, tuo sananpalvelija, evankeliumi-sananpalvelija, tai saarnajaa, niin kuin se oli tuona päivänä, pappi temppelissä, hän tiesi kaikkia asiat, jotka olivat tapahtuneet Jumalan ihmeellisestä voimasta, mutta epäili Enkeliä omassa asiassaan, missä Maria sanoi: "Katso, minä olen Herran palvelijatar." Hän ei kyseenalaistanut, mitä voisi olla tai mitään sellaista.
Ja katsokaapa, kuinka paljon enemmän hänen täytyi uskoa, kuin Sakariaan. Hanna oli saanut vauvan aiemmin, kun hän oli jo mennyt sen iän yli. Saara oli saanut lapsen aiemmin, sen jälkeen kun hän oli mennyt jo sen iän yli. Ja se oli tapahtunut jo monta kertaa. Mutta Marian täytyi uskoa jotain sellaista, mitä ei ollut koskaan tapahtunut aiemmin. Ei yksikään nainen ollut koskaan tuonut lasta maailmaan tuolla tavalla, tietäen yhtään miehestä.
Mutta hänellä oli enemmän uskottavaa, kuin Sakariaalla. Niinpä, hän ei kyseenalaistanut Jumalaa; hän vain otti Jumalaa Hänen Sanastaan. Aamen. Minä pidän siitä. Ottakaa Jumalaa Hänen Sanastaan. Uskokaa Se joka tapauksessa. Ei väliä, kuinka mahdottomalta se näyttää, uskokaa Jumalaa, ja Hän on saava sen tapahtumaan.

30. Ja huomatkaapa. Niin pian kuin... Hän ei odottanut, kunnes hän oli täysin varma, että hän olisi saava tämän lapsen. Hän ei odottanut, kunnes hän tuntisi elämää, ennen kuin hän sanoisi mitään siitä. Hän alkoi todistaa siitä saman tien, kertoen ihmisille, että hän olisi saava tämän vauvan, kun siellä ei vielä ollut merkkejäkään. Jumala, anna meille vähän lisää Marioja. Se on totta.
Älkää odottako merkkejä ja ihmeitä. Ottakaa Jumalaa Hänen Sanastaan, ja alkakaa riemuita, sanoen, että se on tapahtuva. Jumala sanoi niin.
Minä uskon, että jos jokainen potilas tässä rakennuksessa, juuri nyt, vastaanottaisi sen Jumalan Sanan pohjalta, ja uskoisi sen, ja alkaisi todistamaan, ja ylistämään Jumalaa parantumisestaan, tämän kokouksen päättyessä, täällä ei olisi yhtäkään rampaa ihmistä. Se on totta. Jumala on velvollinen vastaamaan Sanaansa.


Believest Thou This - 50-0115 - William Branham

Ei kommentteja: