torstai 7. toukokuuta 2009

Usko on se, mikä tarvitaan liikuttamaan Jumalaa

Share
9. "Kaikki on mahdollista niille, jotka uskoo." Vaikka meillä ei saata olla tarpeeksi uskoa... Ja minä haluan teidän tietävän tämän nyt alussa, että parantumisessa on paljon kyse hänestä, joka rukoilee teidän puolesta; se on totta, mutta ei täysin. Se on teidän uskonne myöskin. Teillä täytyy olla uskoa. Nähkää se näissä pienissä sanoissa, jotka me aiomme sanoa. "Joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että Hän palkitsee ne, jotka Häntä ahkerasti etsivät."
No niin, siinä on paljon eroa, että omistaa uskoa mielessä sen lisäksi, että omistaa uskoa sydämessä. Sydän on täysin erilainen älyllinen tila, kuin se, mitä on päässä.

10. He... Tiede ei tiennyt sitä, kunnes vasta noin kaksi vuotta sitten. Tiesittekö te sen? Raamattu sanoi: "Niin kuin ihminen ajattelee sydämessään..."
Tiede sanoi: "Kuinka väärin se onkaan. Teidän sydämessänne ei ole älyllisiä ominaisuuksia. Ne ovat teidän päässänne, mielessänne. Te ette voi ajatella sydämellänne. Te haluatte ajatella mielellänne."
Kaksi vuotta sitten, minä seisoin Chicagon kaduilla, kun heillä oli pieni paperilappunen, suurin piirtein tämän kokoinen. Minä ostin yhden sellaisen, jossa luki, että tiede oli löytänyt ihmisen sydämestä (ei eläimen), ihmisen sydämestä pienen lokeron, missä ei ole edes verisolua, ja sen sanotaan olevan sielun asunto. Sielu lepää sydämessä.
Oi. Näettekö, Jumala on aina oikeassa. He viimein pääsivät siihen, tiedättehän. He--he viimein ymmärtävät sen, silloin tällöin. Niinpä, kun Jumala sanoi, että aurinko liikkuu, ja tiede sanoi, että se on aloillaan... Se on se, mitä minulle opetettiin koulussa.
No niin, Californiassa, nuo suuret observatoriot siellä, he sanovat, että he olivat väärässä. He todistivat tieteellisesti, että se on väärin: Aurinko liikkuu myös. Niinpä, siinä te olette.

11. Tieteen täytyy sanoa asioita, ja ottaa takaisin, sanoa asioita, ja ottaa takaisin, mutta, veli, tässä on yksi Kirja, jota te voitte lukea ja sitä ei koskaan oteta takaisin, Jumalan iankaikkinen Sana. Ja te voitte antaa sielunne levätä Siinä. Sillä ei ole merkitystä, voitteko te selittää Sitä vai ette, minä uskon Sen joka tapauksessa. Se on totta. Jumala sanoi niin, ja se selvittää sen.
Te olkaa vain yksinkertaisia uskossanne, sitten Jumala on alkava toimimaan teitä varten. Kyllä vaan. Hän on velvollinen Sanalleen. Hän sanoi: "Kaikki on mahdollista niille, jotka uskoo," kaikki asiat. "Kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne. Sen te saatte. Ne annetaan teille, jos te vain uskotte niihin." Se on Jumalan vaatimus, ja usko on se, mikä tarvitaan liikuttamaan Jumalaa.


All Things Are Possible - 56-0722 - William Branham

Ei kommentteja: