sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Te elätte toisille

Share
15-3. Hän oli vain eräs Mies, täydellinen Mies. Hän antoi elämänsä, ja Hän teki esimerkin teille.
No niin, mitä meidän täytyy tehdä. No niin, ensimmäinen asia, jonka minä haluan sanoa, on: Jeesus ei koskaan elänyt Itselleen. Hän käytti Elämänsä muita varten. Se on täydellisesti Iankaikkinen Elämä. Kun te sanotte, että te käytte seurakunnassa ja teette hyviä asioita, se on hienoa. Mutta kun te elätte elämänne itsellenne, teillä ei ole Iankaikkista Elämää. Iankaikkinen Elämä on elää toisille.
Se vahvisti sen, kun Hän tuli Jumalan Karitsaan. Hän eli ja Hänellä oli Iankaikkinen Elämä, koska Hän ei elänyt itselleen. Hän eli toisille. Ja te vastaanotatte Iankaikkisen Elämän vastaanottamalla tuona päivänä, ja te ette enää elä itsellenne. Te elätte toisille.

15-6. Joku sanoi: "Kuinka sinä voit sietää ja antaa jonkun kutsua sinua sellaisilla pahoilla nimillä?" Te ette elä itsellenne. Te elätte toisille, niin että te voisitte pelastaa tuon ihmisen. Te tulette pojiksi. Ja ongelma siinä on, että seurakunta on unohtanut, että he olivat poikia. Te olette poikia. Te otatte Kristuksen paikan. Te olette poikia; niinpä älkää eläkö itsellenne; eläkää toisille.
"No niin, veli Branham, minä voin elää tälle veljelle, koska hän varmasti on mukava mies." Se ei ole se. Elää sille ihmiselle, joka vihaa teitä. Elää sille henkilölle, joka tappaisi teidät, jos he voisivat. Se on se, mitä he tekivät Hänelle. He tappoivat Hänet, ja Hän kuoli, että Hän voisi pelastaa heidät. Se on Iankaikkinen Elämä. Kun te--se on rinnassanne, te kohtaatte taivaan silloin. Mutta te uhraatte omat asianne, luovutte niistä, niin kuin lammas antaa villansa. Te katsotte Golgataa kohti.

15-8. Minä toivon, että tämä auttaa teitä pääsemään paikkaan... Se on se, mitä tämän Tabernaakkelin, se on se, mitä kaikkien ihmisten täytyy tehdä, on tajuta se, mikä te olette ja mikä on tarkoitus.
Seurakunta ei mene seurakuntaan vain soittaakseen musiikkia, laulaakseen lauluja. Seurakunta on paikka, missä oikaisu... Tuomio alkaa Jumalan huoneesta. Meidän täytyy pitää itseämme kuolleena ja elävänä Kristukselle. Silloin Hän teki tien, että me voisimme uhrata itsemme Hänen palvelukseensa, seurataksemme Häntä. Jos me seuraamme Häntä, me vietämme sellaista elämää, kuin Hän vietti. Se on ihmeellistä.


That Day On Calvary - 60-0925 - William Branham

Ei kommentteja: