lauantai 3. lokakuuta 2009

Vain juokaa, ja juokaa, ja juokaa, ja juokaa

Share
18. Te ihmiset olette täällä seudun omenankasvattajia, kuin minä ymmärrän. Teillä on paljon maanviljelyä, hedelmien kasvattamista. Te tiedätte, kun te--tuo pieni omena puu on vain puolen tuuman tai tuuman korkuinen, jokainen vakallinen omenoita, joita tuosta omenapuusta koskaan tulee, on siinä juuri silloin. Tiedättekö, kaikki sadat paunat lehtiä, joita tulee koskaan tulee putoamaan tuosta puusta, ovat siinä juuri silloin. Kaikki kukat ovat siinä juuri silloin. Kaikki oksat ovat siinä juuri silloin. Jos ei ole, niin kertokaa minulle, mistä se tulee. Missä se on? Mistä se tulee?
Mitä te teette? Te otatte siemenen ja istutatte sen. Pieni puu tulee esiin, ja se on istutettu. Teidän täytyy jatkaa sen kastelemista. Sen täytyy juoda enemmän, kuin sen kiintiö on. Sen täytyy juoda, ja juoda, juoda niin paljon, kunnes se työntyy ulos. Ja se on työntävä ulos oksan; se on työntävä ulos lehdet; se on työntävä ulos omenat. Se on siinä, mutta sen täytyy jatkaa juomista. Ja jokainen Jumalan Sana on Siemen. Ja jos tuo Siemen voidaan istuttaa ehtymättömän Elämän Lähteen äärelle, joka on Kristus, uskovaisen täytyy juoda enemmän, kuin hän voi kuvitella, juoda ja työntyä ulos. Työntäkää ulos kaikki, mistä teillä on tarve, koska se on teissä, kun te vastaanotitte Kristuksen. Ja me olemme istutettuna yhteen Kristuksessa. Ja Hän on ehtymätön Elämän Lähde.

19. Ja älkää koskaan pelätkö pyytää isoja asioita. Jumala haluaa teidän pyytävän isoja asioita. Hän ei halua teidän olevan vähän pikkumaisia ja lapsellisia. Hän haluaa teidän pyytävän isoja asioita, että teidän ilonne tulisi täydelliseksi.
Voisitteko te kuvitella pienen kalan, suurinpiirtein tämän kokoisen, kaukana siellä Atlantin valtamerellä, sanovan: "Minun on parempi juoda vain vähän tätä vettä, se saattaa loppua." Hölynpölyä. Voisitteko te kuvitella pienen hiiren, suurinpiirtein tämän kokoisen, siellä noissa suurissa Egyptin aitoissa, sanovan: "Minun on parempi syödä vain kaksi jyvää päivässä, koska se saattaa loppua ennen kesää jälleen." No, se on hölynpölyä. Jos heillä olisi satoja tuhansia rottia tämän kokoisia, he eivät koskaan söisi sitä loppuun. Ja jos heitä olisi miljardeja kertaa miljardeja tonneja noita kaloja, he eivät koskaan joisi tuota vettä loppuun. Ja kuinka monta kertaa me voisimme kertoa sen; te ette voisi koskaan ehdyttää Jumalaa Hänen voimissaan, ja Hänen armossaan Lapsiaan kohtaan. Hän on ehtymätön Elämän Lähde. Vain juokaa, ja juokaa, ja juokaa, ja juokaa.


Hear Ye Him - 56-1215 - William Branham

Ei kommentteja: