maanantai 23. helmikuuta 2009

Hän ei voi epäonnistua

Share
52. Huomatkaapa, se vaatii--heikoimman, ja hyljätyn, ja käytännössä jokainen sankari, joka Jumalalla koskaan oli etulinjassa, oli tuon tyyppinen ihminen. Ihminen, joka oli hyljätty, ihminen, joka ajatteli, että hän oli vajavainen, ihminen, jolla ei ollut mitään kykyjä, silloin tuo ihminen on juuri sopiva siihen, että Jumala voi alkaa käyttämään häntä. Se on totta. Silloin kun he tuntevat, etteivät he voi, heillä ei ole mitään, silloin Jumala voi ottaa otteen heistä ja tehdä jotain heidän kanssaan. Näettekö? Kun... Mutta kun me ajattelemme, että me olemme kykeneviä tekemään sen, silloin Jumala ei voi käyttää meitä, koska me haluamme tehdä sen itse.

53. Ja sitten, toiselta puolelta, me saamme näitä tuntemuksia ja me ajattelemme, että me olemme vajavaisia, ja me emme halua tehdä sitä; mutta sitten kun me kuuntelemme Jumalan kutsua, se on juuri se, johon Jumala haluaa saada meidät, sellaiseen tilaan, niin että Hän voi.
Kun me olemme vajavaisia itsessämme, silloin me olemme alttiita antautumaan Jumalan Hengelle. Niin kauan kuin me ajattelemme, että me voimme tehdä sen, silloin me emme voi tehdä sitä. Mutta kun me tulemme sille paikalle, missä me tiedämme, että me emme voi tehdä sitä, silloin me annamme itsemme Jumalalle ja Hän tekee sen. Niinpä sitten, jos me yritämme tehdä sen, me epäonnistumme, mutta jos me vain annamme itsemme Jumalalle, silloin Jumala ei voi epäonnistua. On olemassa ainoastaan yksi asia, mitä Jumala ei voi tehdä, ja se on epäonnistua.
Hän voi tehdä mitä muuta tahansa, mutta ei epäonnistua. Mutta Hän ei voi epäonnistua.
Niinpä, niin kauan kuin me yritämme itsessämme ja riipumme omissa kyvyissämme, ja niin edelleen, no niin, me emme saa mitään aikaan. Kun me tulemme sellaiselle paikalle, missä me tiedämme, että me emme ole mitään, silloin Jumala voi käyttää meitä.


Perfect Strenght By Perfect Weakness - 61-1119 - William Branham

Ei kommentteja: