lauantai 14. helmikuuta 2009

Teidän täytyy haluta se

Share
28. Ihmiset kyseenalaistavat sen tänäpäivänä. Se on kuin potilas, joka makaa tohtorin portailla, kun tohtorilla on lääke potilaan sairauteen, ja potilas kieltäytyy ottamasta tuota lääkettä rokotukseksi. Ja hän voi olla niin lähellä parantumista, että hän istuu aivan tohtorin ovella ja kuolee. Se on siksi, koska hän kieltäytyi parannuskeinosta.
Ja se on sama asia seurakunnassa. No niin, he istuvat penkeillä ja kuolevat syntisinä, kuolevat uskomattomina. Se ei ole siksi, että siellä ei ole parannuskeinoa. Gileadissa on palsamia. Mutta... Se on ihmisten oma itsepäinen tahto. Siellä on paljon Pyhää Henkeä, mutta se on ihmiset, jotka eivät halua sitä.

29. Jeesus sanoi, että sairaat tarvitsevat tohtorin. Mutta mitäpä jos tohtori tulee ja sairaat eivät halua vastaanottaa tohtoria? Mitä hyvää tohtori voi silloin tehdä? Me tarvitsemme Tohtorin, ja potilaan tarvitsee ottaa Hänen lääkkeensä, koska tämä on sairas maailma, ja sairas seurakunta, ja sairas aika. Totta.
Niinpä, jos potilas kuolee istuessaan tohtorin portailla, nyt te ette voi syyttää tohtoria, jos hän vakuuttaa, että hänellä on parantava lääke, hänellä on parantava lääke hänen--hänen--hänen parantamisekseen. Ja potilas istuu portailla: "No, minä en aio mennä sinne," no niin, sisällä on hoitokeino.

30. No niin, teillä on tietty sairaus. No, hänellä on lääkekaappi täynnä siellä, jotka tappavat tuon sairauden. Se on lääkerohto, joka on lyövä tuon sairauden. Tässä on muut ihmiset; he parantuivat. Katsokaa heihin. Heillä oli sairaus, ja heillä ei ole sitä enää. Ja tohtorilla on paljon lääkettä, ja te istutte portailla ja sanotte: "No, minä olen tullut näin pitkälle. Jos hän haluaa saada minut terveeksi, hän tulee ulos ja tekee sen."
Oi, ei. Ei, ei. Se ei ole niin. Ei, te kuolette portaille, ja se ei ole tohtorin vika, eikä se ole lääkkeen puutteen vuoksi. Se on ihmisten itsepäisen tahdon vuoksi, joka ei halua ottaa lääkettä.
Ja seurakunta on samanlainen. Meillä on paljon Kirjoituksia. Meillä on se, joka oikaisee seurakunnan. Meillä on se, joka vie teidät takaisin sinne, missä te olitte 50 vuotta sitten, mutta teidän täytyy haluta se. Teidän täytyy haluta tulla terveeksi, haluta saada tuo näiden sairauksien parannuskeino, nämä hengelliset sairaudet--teillä täytyy olla se.


The Way Back - 62-1123 - William Branham

Ei kommentteja: