torstai 12. helmikuuta 2009

Olkaa yksi

Share
26. Mutta jonain päivänä, teillä tulee olemaan... Muistattehan, täällä istuu nuoria ihmisiä. Jonain päivänä nuo kirkkokunnalliset aidat, ja ajatukset, joita fanaatikoilla on siellä, lapioitu ympäriinsä, ja eroittaneet ihmiset, ne otetaan pois; ja Jumala on tuova Hänen Seurakuntansa yhteen ja vievä Sen kotiin. Niin varmasti kuin vain voi olla. Se on... He ovat tuleva; se on profetia. Muistakaa se. Minä puhuin sen Herran nimessä. No niin, te voitte merkitä sen kirjaan. No niin, se on totta.
Minä en tiennyt sanovani, että minä sanoisin sen. No niin, se on totta. Sillä tavalla Jumala on tuova Hänen Seurakuntansa yhteen. Te voitte nojata siihen. Ja niin kauan kuin te riitelette ja touhotatte toistenne kanssa, te olette lastentarhassa. Jumala on pitävä teidät siellä, kunnes te opitte tarpeeksi tullaksenne ulos siitä. Siinä kaikki. Aamen. No, ylistys Herralle. Hyvä on. Se on totta. Tulkaa ulos. Omistakaa uskoa. Astukaa ulos Jumalan Sanalle.
Jeesus sanoi: "He..."
Opetuslapset tulivat, sanoen: "Me näimme erään miehen ajavan ulos riivaajia ja me kielsimme häntä."
Siellä alkaa kirkkokunta jälleen. Hän sanoi: "Älkää kieltäkö". Aamen. Olkaa yksi hänen kanssaan; siinä kaikki. Lyöttäytykää yhteen. Jos he eivät lyöttäydy yhteen, älkää kieltäkö häntä; menkää eteenpäin. Toimikaa sillä tavalla.


Works That I Do Bear Witness Of Me - 51-0413 - William Branham

Ei kommentteja: