torstai 19. helmikuuta 2009

Tunnustakaa se, mitä te uskotte

Share
Oireet, ne ovat valehtelevia turhuuksia. Älkää vastaanottako niitä. Älkää olko missään tekemisissä niiden kanssa.
Jos te katsotte niihin, te katsotte poispäin Jumalasta. Me katsomme näkymättömään, emme siihen, mitä me näemme. Kukaan ei voisi katsoa siihen, mitä näkee, ja olla kristitty. Teidän täytyy uskoa asiat, jotka eivät näy, sillä uskon kautta te olette parannetut, ei näön tai tunteen kautta.

Mitäpä jos joku tulisi teidän ovellenne aamulla, pikalähetti, ja heittäisi eteenne koko korillisen kalkkarokäärmeitä, ja hänellä olisi teidän nimenne siinä. Hän sanoisi: "Tässä ne ovat; ne ovat teidän."
Te tiedätte, että ne ovat siellä, aivan kuten te tiedätte, että teidän oireenne ovat siellä. Jos te vastaanotatte ne, ne ovat teidän. Mutta teidän ei tarvitse ottaa niitä. Te voitte sanoa: "Minä en halua niitä."
Hän sanoo: "Teidän nimenne on siinä."
Te sanotte: "Minä en halua nitä. Minä en aio ottaa niitä."
Hän voi seistä ja riidellä siellä niin kauan kuin hän haluaa. Mutta ellette te ota niitä ja kuittaa niitä, ne kuuluvat lähettiliikkeelle, ellette te kuittaa sitä. Älä kuittaa mitään, mitä saatana tuo. Te sanotte: "Siinä se on, mutta minä kieltäydyn vastaanottamasta sitä." Se on totta."Ota se takaisin." Älkää olko missään tekemisissä sen kanssa.
Jos te ette tunnusta, että teillä on se... Kun te tunnustatte, että teillä vieläkin on sairautenne, saatana pitää sen teissä. Mutta kun te kieltäydytte tunnustamasta sitä. Sanokaa: "Minä en aio ottaa sitä. En ollenkaan."

Oi. Silloin te saatte uskoa. Antakaa uskollenne mahdollisuus. Päästäkää se vapaaksi; ottakaa suitset pois siltä; antakaa sen toimia. Se on teillä aivan sidottuna noilla perinnäistavoilla. Päästäkää se vapaaksi; antakaa sen mennä. Antakaa Jumalan toimia Omalla Tavallaan teidän kanssanne.
Jonkun sana on totta, joko se, mitä te katsotte tai mitä Jumala sanoo. Jumalan Sana on totta. Uskokaa se. Hyvä on.
Mutta ensimmäisen kerran kun te tunnustatte sairaudestanne, se tuo teidät jälleen tuolle alueelle. Te kuittasitte sen. Kieltäytykää kuittaamasta sitä. Tunnustakaa se, mitä te uskotte.


Expectations - 50-0810 - William Branham

Ei kommentteja: