maanantai 16. helmikuuta 2009

Teidät luotiin ollaksenne onnellisia ja vapaita

Share
131. Meidän numero yksi, sydänsairaus, ei--ensimmäinen asia, joka tappaa ihmisiä tänä päivänä, se on numero yksi; syntisairaus. Ja synti on epäuskoa. Epäusko mihin? Raamattuun. Se on totta. Kyllä, se on numero yksi syntisairaus, joka tappaa ihmisiä tänä päivänä, sekä hengellisesti että... Ja se saa heidät tappamaan itsensä fyysisesti, tietysti, koska he voivat jo todistaa, että ihminen, joka kantaa kaunaa, ja naiset, jotka touhottavat ja kihisevät, ja tappelevat ja riitelevät, he kuolevat. Se aiheuttaa syöpää, sienitautia, kaikkia sellaista tulee, vatsahaavoja.
Näettekö, teidät luotiin ollaksenne onnellisia ja vapaita. Teidät luotiin elääksenne kuten lapset Isänne edessä, ja--ja tietäen, että Hän luo joka päivän, joka asian toimimaan oikein teidän hyväksenne. Kyllä vaan.

133. Ihmiset ovat vain peloissaan tästä uudestisyntymästä. Siinä kaikki. He pelkäävät tulla siihen, koska se on ojentava heitä. Se on saava teidät lopettamaan bingon pelaamisen, lopettamaan näiden peliautomaattien pelaamisen. Se on saava teidät lopettamaan kotona oleskelemisen keskiviikko iltana, poissa rukouskokouksesta, katsoaksenne "Me rakastamme Susieta" ja kaikkia noita hulluja juttuja, joita Hollywoodilla on, ja noita likaisia vitsejä, joita sinne on laitettu. Ja se on saava--se on saava teidät antamaan hiustenne kasvaa pitkiksi. Se on saava teidät käyttäytymään, kuin hieno nainen. Se on saava miesten lopettamaan tupakoimisen ja olemaan diakoneja seurakunnissa. Se on saava ihmiset lopettamaan valehtelemisen, varastamisen. Se on tekevä jotain teille. Se on puhdistava teidät ja antava teille pelastuksen, jota mikään asia maailmassa ei selvittää teille, koska te tiedätte, että te olitte siellä, kun se tapahtui. Kyllä vaan.


Why? - 63-0626 - William Branham

Ei kommentteja: