maanantai 9. maaliskuuta 2009

Hän liikkuu sydämessä

Share
Joskus Jumalan tavat ovat niin vaikeita, että--niin vaikeita ihmismielelle käsittää, te vain ajattelette, että se on naurettavaa. Ja usko on naurettavaa lihalliselle mielelle. Se on hullua kaikelle muulle, paitsi Jumalalle ja sille, jolla on uskoa. Sitten uskon kautta, me näemme, me uskomme asioita, joita meidän silmämme, meidän mielemme eivät tunnusta, vain koska me uskomme sen.

Järkeily? No niin, se ei koskaan selviäisi järkeilemällä. Niinpä, me emme voi järkeillä sitä, tai opiskella sitä. Me vain sekoitamme päämme. Ja on olemassa ainoastaan yksi tapa tehdä se, se on uskoa siihen, mitä Jumala lupasi, Hän on myöskin kykenevä tekemään sen. Se selvittää sen.
Älkää yrittäkö... Te sanotte: "No niin, kuinka se voisi olla? Me elämme nykyajassa." Pitäkää se pois mielistänne. Älkää ajatelko sellaista. Ottakaa vain Hänet Hänen Sanastaant. Tehkää päätöksenne juuri nyt, että se, mitä Jumala sanoo, Jumala voi myös pitää sen. Se ei ole minun asiani ymmärtää se. Koska, jos minä teen sen, silloin minä toimin järjen alueella. Jumala ei liiku päässä; Hän liikkuu sydämessä.


Time Of Decision - 59-0418 - William Branham

Ei kommentteja: