keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Ja hän löysi Jonkun, Joka voisi armahtaa hänet

Share
89. No niin, me näemme, että Maria löysi ylösnousemuksen ja Elämän. Samoin löysi Jairus, tuo pieni pappi, salauskovainen, kun Hän näki Jeesuksen ja katsoi Häneen, hän löysi ylösnousemuksen ja Elämän.
Nälkäiset ihmiset katsoivat Häneen eräänä päivänä ja löysivät elättävän leivän, esikuva siitä, että nälkäiset tänä päivänä voivat Elämän Leivän, eikä jotain oppia. Te ette löydä perustajaa; te ette löydä uskonpuhdistajaa; te löydätte Elämän, kun te löydätte Kristuksen, Elämän Leivän.
Kuoleva ryöväri katsoi Häneen ahdistuksen hetkellä ja mitä hän löysi? Hän löysi Hänen armahduksen. Keneen muuhun hän voisi katsoa? Rooman hallitus ei armahtanut häntä. Kukaan muu ei armahtaisi häntä. Mutta hän katsoi Jeesukseen ahdistuksessansa, ja hän löysi Jonkun, Joka voisi armahtaa hänet.
Minun veljeni, sisareni, tänä iltana, jos te roikutte, niin kuin hän roikkui silloin, tuomion punnitsemisessa; ja tietäen, että jos te kuolisitte tänä iltana, penseänä seurakuntalaisena, tai penseänä helluntailaisena, tai mitä tahansa te saatatte olla, te tiedätte, minne te olette menossa. Katsokaa Häneen tänä iltana, Häneen, joka voi päästää teidät vapaaksi. Häneen, tänä iltana, jos te olette vain pelkästään jäsen, ja ette tiedä, mitä Kristuksen ylösnousemuksen eläminen sydämessä tarkoittaa, katsokaa Häneen. Hän on Jumala, ja Hän yksin. Te löydätte armahduksen, niin kuin tämä raukka, läheinen, syntinen ryöväri löysi, roikkuessaan ristillä.


Looking Unto Jesus - 64-0122 - William Branham

Ei kommentteja: