torstai 5. maaliskuuta 2009

Jumala vastaa aina

Share
8. No niin, ihmisten kanssa on kyse siitä, millä tavalla Jumala ilmestyy. Monta kertaa, me tahdomme tehdä Jumalasta epäjumalan. Me pyydämme Jumalaa tehdä jotain, ja sitten Hänen täytyy se juuri sillä tavalla, kuin me pyydämme sitä,
tai muutoin me sanomme, Hän ei koskaan vastannut. Kun me teemme sen, me heikennämme uskoamme Jumalaan. Ja me heikennämme meidän todistustamme, kun me emme ota Häntä Hänen Sanastaan. Jumala vastaa aina. Kukaan ei koskaan pyytänyt... Jeesus sanoi: "Anokaa, niin te saatte; etsikää, niin te löydätte." Jokainen, joka pyytää, on saava. Jokainen, joka etsii, on löytävä. Jokaiselle, joka kolkuttaa, heille avataan.
No niin, se on ainoa tapa, miten minä olen sen löytänyt, että minä voin saada jotain Jumalalta, on ottaa Häntä Hänen Sanastaa ja uskoa se sillä tavalla, kuin Hän lähettää sen.
No niin, jos me emme ota juuri sillä tavalla, kuin me ajattelemme, se on... Me olemme rakentaneet Jumalasta epäjumalan. Hänen täytyy vastata tarkalleen meidän tavallamme, tai: "No, se ei mennyt hyvin. Hän ei vastannut meille." Jumala vastaa monilla tavoilla. Hän vastaa erikoisilla tavoilla, erikoisina aikoina, ja kaikki on outoa.

9. Me otamme esimerkiksi Mooseksen. Mooses oli kahdeksankymmentä vuotias. Te saatatte ajatella, että hän oli melkeinpä liian vanha, että Jumala voisi toimia hänen kanssansa. Hän oli vanha mies, se oli odottamatonta olla Jumalan käsiteltävänä. Toiseksi, hän oli Hooreb vuoren juurella, odottamaton paikka. Jumala kohtasi hänet odottamattomassa ajassa, odottamattomassa paikassa, odottamattomalla tavalla. Jumala ei tavannut Moosesta tavalla, jolla Hän tavallisesti kohtasi ihmisen. Hän kohtasi Mooseksen epätavallisella tavalla, tavalla, jonka Hän valitsi, kohdatakseen Mooseksen. Sillä tavalla Hän vastaa meidän rukouksiimme, tavalla, joka on Hänen mielestään paras. Ja Hänen tapansa on aina oikea. Jos me pyydämme mitä tahansa, ja se ei tapahdu juuri sillä tavalla kuin Jumalla--tai sillä tavalla, kuin me ajattelemme, että Jumala pitäisi antaa sen tapahtua, silloin se saa meidät luovuttamaan ja perääntymään. Pyytäkäämme Jumalaa, seiskäämme vankasti Sanassa, ja sanokaamme, että Se on totuus, ja se--vain ottakaamme se vastaan tavalla, jolla Häne lähettää sen. Sillä tavalla teidän täytyy uskoa Jumalaa.
Se voi tulla naamioituneena; se voi tulla toisella tavalla, täysin toisella tavalla. Mutta sillä ei ole merkitystä, millä tavalla se tulee, jos me olemme pyytäneet, niin me olemme saava. Jumala sanoi niin. Ja se selvittää sen ikuisesti, jos Jumala sanoi niin. No niin, kun te pääsette siihen, että te otatte Jumalan sillä tavalla ja uskotte sen...


Unchangeable God - 60-0326 - William Branham

Ei kommentteja: