torstai 4. marraskuuta 2010

Mitä tahansa teillä on, laittakaa se käyttöön Jumalan palvelemisessa

Share
Ja veli Mercier ja veli Goad olivat täällä, hetki sitten, ja hän sanoi: “Veli Branham, minä huomaan, mitä sinä teet. Sinä laitat koko sydämesi siihen.”

Minä sanoin: ”Ainoa tapa. jolla te voitte tehdä oikeanlaista työtä Herralle, on laittaa kaikki, mitä teillä on, etualalle Kristuksen puolesta; teidän kaikki voimanne, teidän koko sielunne, teidän koko mielenne, kaikki mitä teillä on.” Kun te teette mitä tahansa, tehkää se kunnolla tai älkää tehkö sitä ollenkaan, näettekö, jättäkää se rauhaan. Jos te aiotte olla kristitty, niin laittakaa kaikki, mitä teillä on, Kristukseen, siis, teidän aikanne, teidän kykynne, teidän kaikkenne.

Minä huomasin juuri tämä kaverin. Se on sinun vaimosi, veli Burns, eikä olekin, joka soittaa ja laulaa täällä, tuo nuori pari. Ja—ja se ei ole piano, eikä se ole urku, vaan se on jonkinlainen instrumentti, jota he soitettavat ja näppäilevät, ja tekevät jotain Herralle. Jos te voisitte tehdä sitä, ja laulaa, se on sielujen voittamista. Tehkää jotain, siitä huolimatta. Jos te—te voitte viheltää, no, viheltäkää. Tehkää vain jotain. Vain todistakaa tai tehkää jotain Jumalan Valtakunnan hyväksi. Mitä tahansa teillä on, laittakaa se käyttöön Jumalan palvelemisessa.

Hebrews Chapter #1 – 57-0821 – William Branham

Ei kommentteja: