tiistai 9. marraskuuta 2010

Silloin se on vulkanoituva Hänen kanssaan

Share
Maltillisuus ei tarkoita alkoholin juomisen lopettamista tässäkään. Ei, ei. Maltillisuus ei tarkoita alkoholi-hoitoa, ei tässä tapauksessa. Tämä on Raamatun maltillisuus, Pyhän Hengen maltillisuus. Se on vain yksi lihan himoista. Mutta me puhumme Pyhän Hengen maltillisuudesta. Se tarkoittaa, kuinka te hallitsette kielenne, ettekä juorua; kuinka te hallitsette malttinne, ettekä räjähdä joka kerta, kun joku puhuu vastaan. Voi pojat, monet meistä putoaa pois, ennen kuin me edes pääsemme alkuun, emmekö putoakin? Näettekö? Sitten me ihmettelemme, miksi Jumala ei ole Seurakunnassaan tehden ihmeitä ja asioita, niinkuin Hänellä oli tapana.

Kyllä vaan. Näettekö, lisätkää nämä asiat. Lisätkää maltillisuus siihen. Oi... Maltillisuutta, kuinka vastata ystävällisyydellä, kun teille puhutaan vihaisesti. Joku sanoo: "Te joukko pyhiä kieriskelijöitä siellä." Älkää hypätkö sinne ja käärikö hihojanne nyt. Näettekö? Ei niin, mutta puhukaa jumalallisella rakkaudella. Maltillisia, ystävällisiä, haluatteko te olla sellaisia?
Kun teitä parjataan, älkää parjatko takaisin. Antakaa Hänen olla teidän Esimerkkinne. Kun he sanoivat: "Jos Sinä olet Jumalan Poika, muuta nämä kivet leiväksi," Hän olisi voinut tehdä sen ja näyttää, että Hän oli Jumala; mutta Hänellä oli maltillisuutta. Kun he kutsuivat Häntä Beelsebuliksi, Hän sanoi: "Minä annan teille sen anteeksi." Onko se totta? He repivät kourallisia partaa Hänen kasvoistaan, ja sylkivät Hänen kasvoilleen, ja sanoivat: "Tule alas ristiltä."
Hän sanoi: "Isä, anna heille anteeksi; he eivät tiedä, mitä he tekevät."

Kun Hänellä oli lahja.... Hän tiesi kaikki asiat, sillä Hänessä oli Jumaluuden Täyteys ruumiillisesti. He olivat nähneet Hänet tekevän ihmeitä kertomalla ihmisille, mikä heissä oli vialla, ja niin edelleen sillä tavalla. He laittoivat raasun Hänen päänsä ympärille sillä tavalla, Hänen silmiensä ympärille, ja löivät Häntä kepillä, ja sanoivat: "Profetoi; kerro meille, kuka löi sinua; me tulemme uskomaan sinua." Näettekö? Hänellä oli maltillisuutta.
No niin, jos teillä on se sillä tavalla; lisätkää se uskoonne. Jos te vielä räjähdätte ja viisastelette, touhuatte, ja hermoilette, ja valitatte. Ehei. Teillä ei ole mitään... Te ette voi lisätä sitä, koska täsmää.
Näettekö, se ei vulkanoidu. Te ette voisi ottaa kumipalasta, tiedättehän, ja vulkanoida sitä raudanpalaseen. Se ei vain toimi. Ei, sen täytyy olla joustavaa, kuten kumi on. Näettekö? Ja kun teidän uskonne ja maltillisuus tulevat samanlaiseksi Pyhän Hengen maltillisuudeksi, kuin Hänellä oli, silloin se on vulkanoituva Hänen kanssaan. Te olette lisättyjä siihen.

The Stature Of A Perfect Man - 62-1014M - William Branham

Ei kommentteja: