torstai 30. huhtikuuta 2009

Jostain täytyy löytyä enemmän Jumalalta...

Share
Tässä, ennen kuin kaipaus on luotu teidän sydämeenne, siellä täytyy olla Luoja luomassa tuo kaipaus. Eikö se olekin totta? Toisin sanoan tällä tavalla. Ennen kuin kalan selässä oli evää, siellä täytyi olla ensin vettä tuolle kalalle, missä se voi uida, tai sillä ei olisi ollut mitään evää. Näettekö, mitä minä tarkoitan?
Ennen kuin puu kasvoi maan päällä, siellä täytyi olla ensin maa, missä kasvaa, tai siellä ei olisi ollut mitään puuta.

Ja jos teillä on sydämessänne kaipaus tulla parannetuksi jumalallisella parantumisella, siellä täytyy olla parantumisen Lähde jossain, tai tuota kaipausta ei olisi teidän sydämissänne.
Jos siellä on kaipaus palvella Jumalaa... Jopa hottentotit ja intiaanit aikoja sitten, he palvoivat kohteita, koska juuri tuo palvonta oli heidän sydämissään, ja he palvoivat jotain. He palvoivat jotain Luojanaan. Ja se kertoi, että jossain oli Luoja, jota palvoa, Jumala.
Jos teidän sydämissänne on kaipaus saada enemmän Jumalalta, jostain täytyy löytyä enemmän Jumalalta.

Äidilläni oli tapana olla eräs uskomus. Pienet lapset, joita minä... meitä oli kymmenen. Ja kun pieni kaveri... Heillä oli tapana nuolla huuliaan. Ja äiti sanoi, että he maistelivat jotain. Ja hän laittoi, ehkäpä säilykkeitä esille. Se ei toiminut. Ehkäpä vähän hunajaa, sekään ei toiminut. Ehkäpä joitain vesimeloneja, sekään ei toiminut. Mutta jonkin ajan kuluttua, kun hän löysi, mitä varten lapset nuoleskelivat huuliaan, no niin, he olivat... Se sai heidät lopettamaan huulten nuolemisen.
No niin, se saattoi olla uskomus. Mutta tämä, kun ihmisen sydämessä on nälkä jostain, siellä täytyy olla Jotain luomassa tuon nälän.
Toisin sanoen, Daavid sanoi: "Syvyys syvyydelle huutaa..." ja kun siellä on syvyys, joka huutaa syvyydelle, siellä täytyy olla syvyys vastaamassa jossain. Ja jos siellä on syvyys, joka huutaa Jumalalta lisää parantumista, siellä täytyy olla parantumisen lähde ja Jumalan voima jossain vastaamassa. Uskotteko te sen? Koko sydämestäni, minä tiedän, että se on totuus. Ja kun me huudamme, ja meissä on jotain--se kertoo meille, että joen toisella puolella on maa.


Expectations - 50-0405 - William Branham

Ei kommentteja: