keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Te vain uskotte sen

Share
9. Lähde on avoinna, virraten vapaasti joka puolelle. Juokaa vain niin paljon, kuin jaksatte. Puu, jos se juo vain kiintiönsä verran, no, se seisoisi aina kuivuudessa. Se on se, mikä on vikana kristityissä. He eivät juo tarpeeksi. Te haluatte juoda, kunnes te vain pursuattye yli ja annatte jonkun muunkin nähdä sen. Näettekö? Syytäkää ylös. Hankkikaa todiste. Jättäkää se Jumalalle. Uskokaa se. Astukaa siihen. Vaatikaa Jumalan lupausta. Jättäkää se vain Jumalalle. Uskokaa se. "Jätä asiasi Herran haltuun." Hän on saava sen tapahtumaan, mitä tahansa te haluatte.
Mutta Hän ei voi tehdä sitä, niin kauan... niin kauan, kuin te pidätte siitä kiinni. No niin, minäpä katson, olenko minä yhtään parempi, ja minäpä katson, jos tämä toimii. Te jätätte sen Hänelle; unohtakaa se loppu siitä. Menkää todistamaan asioista, joita te ette edes näe. Te uskotte sen. Ei ole kyse siitä, mitä te näette; kyse on siitä, mitä te uskotte. Ei ole kyse siitä, mitä te tunnette. Hän ei koskaan sanonut "Tunsitko sinä sen?" Hän sanoi: "Uskoitko sinä sen?"
Se on se, millä tavalla te olette pelastuneita, uskon kautta. Se on se, millä tavalla te olette parantuneita, uskon kautta. Ja usko on niiden asioiden olemus, joita toivotaan, todiste asioista, joita te ette näe, maista, tunne, haista, tai kuule. Te vain uskotte sen. Käyttäytykää, ikäänkuin se olisi. Aamen.


God In His People - 50-0227 - William Branham

Ei kommentteja: