maanantai 15. kesäkuuta 2009

Hän tekee Itsensä yksinkertaiseksi

Share
40. Ihminen on vieläkin samanlainen. Hän on aina kiittämässä Jumalaa siitä, mitä Hän on tehnyt, odottaen innolla sitä, mitä Hän on tekevä, ja jättäen
huomioimatta sen, mitä Hän on tekemässä. Ihminen on tarkalleen sellainen aina. Ja hän on sellainen tänäkin päivänä. Hän on aina, että... Hän on... Se on ihminen. Ja teidän täytyy päästä pois siitä. Teidän täytyy antaa sen mielen, joka oli Kristuksessa, olla teissä.
Jumala on aina toiminut vaatimattomuudessa ihmisen kanssa. Hän ei koskaan toimi ihmisten kanssa suurissa, mahtavissa teologisissa ilmauksissa. Kertokaa minulle yksikin kerta, milloin Hän koskaan teki niin. Hän ei koskaan tee niin. Hän tekee Itsensä yksinkertaiseksi. Ja ihminen haluaa tehdä sen monimutkaiseksi. Jumala tekee itsensä suureksi tekemällä Itsensä alhaiseksi.
No niin, kun ihminen saa vähän koulutusta, tai muutaman tutkinnon, hän tietää niin paljon, että hänelle ei voi sanoa mitään. Mutta jospa hän vain voisi jatkaa tulemista suureksi, kunnes hän voisi tehdä itsensä pieneksi, niin että hän ei tiedä mitään, silloin se olisi aivan hyvä. Mutta hän ei voi tulla niin isoksi. Näettekö? Hän vain ei voi tulla niin isoksi. Ja Jumala on niin iso. Hän on niin iso, kunnes Hän voi tehdä Itsensä alhaiseksi. Mutta me emme voi olla--me emme voi tulla tarpeeksi isoiksi, tehdäksemme itsemme alhaisiksi. Siinä on ero.


God Hiding Himself In Simplicity - 63-0412E - William Branham

Ei kommentteja: