tiistai 2. kesäkuuta 2009

Magneettinen voima...

Share
No niin, jos te huomaatte, ystävät, se on Tulipatsas. George J. Lacy, te luitte, mitä hän sanoi: No niin, hän on paras niistä, joita meillä on Yhdysvalloissa tuonkaltaisessa työssä, tutkimustyössä. Ja kun hän sanoi tuona päivänä: "Jos--jos tuo vanha tekopyhä (hän tarkoitti epäuskovaista) sanoo, että siellä voi olla... että koskaan ei voitaisi tieteellisesti todistaa, että on olemassa yliluonnollinen Olento," vaan hän sanoi: "nyt hän ei voi sanoa sitä, koska tässä on tieteellinen todistus, että on olemassa yliluonnollinen Olento." Sillä te kuulette, mitä hän sanoo. Valo osui linssiin. Näettekö? Ja Se oli siellä. Se oli... Hän sanoi: "Tämän kameran mekaaninen silmä ei ymmärrä psykologiaa. Se ei ole psykologiaa. Minä itse olen sanonut, että se oli psykologiaa, herra Branham," mutta hän sanoi: "tämän kameran mekaaninen silmä ei ymmärrä psykologiaa. Valo osui linssiin. Ja tuo Olento oli siellä."

Te kuulitte, mitä herra tohtori Stomewell... Kuinka moni lukee "Parantumisen Ääni"-lehteä, ja kuinka moni luki tuon artikkelin siinä tohtori Stomewellista koskien sitä? Hän sanoi: "Ehdottomasti." No niin, hän ei tiedä mitään tästä kuvasta vielä. Hän oli ateisti, hän on juuri kääntynyt pari viikkoa sitten. Mutta hän sanoi, että "Tuo uskovaisen magneettinen voima yhteydessä Jumalaan oli niin elinvoimainen, että jopa hän uskoi Kristuksen, tuon valokehän, joka oli maalattu, on ehdottomasti voitu nähdä." Koska se on voima.
No niin, ajatelkaapa. Hän otti laitteen. Tiedättehän, ihmistä ei ole tehty valehtelemaan. Ja jos te olette kertomassa valeen, he voivat laittaa teidän eteenne valheenpaljastajan, ja teidän hermonne reagoivat. Ja sitten he ottivat tämän saman laitteen ja muunsivat sen sillä tavalla, että he voisivat kertoa, onko se totta vai ei, ja he laittoivat sen henkilöön kiinni, joka rukoili, ja minä luulen, että tarvitaan, minä unohdin, kuinka monta tuhatta kilowattia lähettämään radiosanoma ympäri maailmaa, ja kun tämä nainen alkoi rukoilla kuolemansa edessä, hänestä lähti niin paljon voimaa, mittari näytti niin paljon, kuin sen neula vain pystyi näyttämään. Tuosta naisesta lähti tarpeeksi voimaa, oikeastaan yliluonnollista voimaa, joka osui tähän laitteeseen, jonkinlaista magneettista voimaa hänen rukouksestaan, joka oli tarpeeksi voimakasta lähettämään radiosanoman viisikymmentä viisi kertaa ympäri maailman. Se on tieteellistä.

Ihmiset, jotka työskentelevät tieteen parissa, ovat löytäneet Jumalan. Se on totta. Hän elää siellä. Hän on tieteellisessä maailmassa. He vain koskettivat Hänen perusjuttujaan, joiden kanssa Hän pelailee, tai asioita, joita Hänellä on siellä heitä varten. No niin, he ovat tulossa vaiheeseen, kategoriaan, missä he voivat löytää Hänet.


Africa Trip Report - 53-1109 - William Branham

Ei kommentteja: