sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Sinä olet erikoistunut siihen työhön

Share
6-1. Kumartakaamme päämme vain hetkeksi rukoukseen. Herra, Me tiedämme, että Sinä olet Jumala, ja luettuani tätä hengellistä ja pyhää Sanaa, me voimmme vieläkin nähdä, että Sinun luonteesi ei ole muuttunut. Sinä olet aina Jumala. Ja näytti siltä, kuin Jeesus ei ollut saavinaan yhtään apua, kun syntiset kädet ottivat hänet, ja hänet hakattiin murskaksi, ja syljettiin päälle, ja herjattiin, ja riippuessaan ristillä, verta vuotaen, kuolemassa; ja näytti siltä, kuin siellä ei ollut mitään apua missään, kunnes Hän jopa itki Itsekseen: "Jumalani, Jumalani, miksi Sinä Minut hylkäsit?" Mutta Sinä toimit hetkellä, jolloin mikään muu ei voi toimia.
Me olemme saaneet tietää, Herra, että, jos meillä on mitä tahansa jokia, joita me emme voi ylittää, jos meillä on mitä tahansa vuoria, joiden läpi me emme voi mennä, Jumala on erikoistunut tekemään asioita, joita muut eivät voi tehdä. Sinä olet erikoistunut siihen työhön. Sillä sinä tiedät syyn tuolle päivälle Golgatalla. Sinä, ollen Jumala, Ääretön, tiesit, että tämä hetki täytyi tulla. Mutta kun se oli täytetty, silloin Sinä näytit, että Sinä olit Jumala. Sinä näytit, Kuka oli Pomo.

6-3. Sinä järistit maata, ja pyhät, jotka nukkuivat maansisässä, tulivat ulos. Sinä pimensit auringon yöksi, kuten yön pimeydeksi, näyttäen, että Sinä olit Jumala, mutta Sinä näytit olevan hiljaa niin kauan. Salli meidän vetää tästä johtopäätös: että niin kauan, kuin me vaellamme Hengessä, ollen Jumalan käden johdatettavana, sillä ei ole merkitystä, mikä näyttää olevan vinossa, kuitenkin me olemme kääntyneinä Golgataan päin, Jumala on puhuva oikealla hetkellä oikeana aikana.
Nyt, Isä Jumala, me pyytäisimme meidän syntiemme ja rikkomustemme anteeksiantoa. Me pyytäisimme Sinun Henkeäsi johtamaan meitä. Johda meitä, kuten Kyyhkynen johtaa Lammasta. Suo meidän olla kuuliaisia sille, mikä tahansa meitä kohtaa, tietäen tämän, että Jumala järjestää hyvin kaikki asiat, ja tietäen, että kaikki tulee olemaan hyvin.
Ole meidän kanssamme tässä kokouksessa. Me rukoilemme, että Sinä pelastat ne, jotka ovat siinä pelastettavassa tilassa ja jotka ovat etsimässä pelastusta. Täytä heidät Iankaikkisella Elämällä, jotka etsivät sellaista. Me rukoilemme, että Sinä parannat nuo, jotka ovat sairaita, ja vaivattuja, jotka ovat tulleet etsimään parannusta. Ja ylistämme Sinua siitä. Me pyydämme sitä Sinun Poikasi, meidän Pelastajamme Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen.


That Day On Calvary - 60-0925 - William Branham

Ei kommentteja: