tiistai 16. kesäkuuta 2009

Jumala kaipaa yhteyttä

Share
Mutta Jumala laati alussa ohjelman, kuinka ihminen voi olla yhdessä toistensa kanssa. Ja meidän täytyy mennä Jumalan ehtojen mukaan sen suhteen; siinä kaikki.
Alussa, kun ihmisellä oli tapana kävellä aikojen alussa Jumalan kanssa puutarhan palmujen katveessa, hän ja hänen vaimonsa, kun illan viileys tuli, he tulivat ulos ja palvoivat Jumalaa, heillä oli täydellinen yhteys. Jumala kaipaa yhteyttä. Hän ikävöi, Hän haluaa ihmisten puhuvan Hänen kanssaan, juttelevan Hänen kanssaan. Te voitte tehdä yhtä...
Te voitte laulaa liian paljon, tai te voitte saarnata liian paljon, joskus, mutta on yksi asia, mitä te ette voi koskaan tehdä liikaa, se on rukoilla.
Raamattu sanoi: "Minä tahdon siis, että miehet rukoilevat, joka paikassa kohottaen pyhät kädet."

Teillä ei voi koskaan olla liikaa yhteyttä Jumalan kanssa. Ja Jumala kaipaa olla Hänen luotujensa kanssa yhteydessä, jotka Hän loi Omaksi kuvakseen.
Ettekö te olisikin rakastaneet sitä, että te olisitte eläneet tuona aikana, kun Jumalalla oli tuo suuri yhteys Aadamin ja Eevan kanssa Eedenin puutarhassa, tullen illan viileydessä ja puhuen heidän kanssaan ja ollen yhdessä heidän kanssaan? Eikö se olisi suurenmoista? Me kaikki haluaisimme sellaisen hetken. No niin, minä uskon, Jumalan Sanan kautta minä voin todistaa teille, että me voimme tulla takaisin väleihin Jumalan kanssa tänä iltana, suoraan takaisin tuon kaltaiseen yhteyteen.


Reconciliation Through Fellowship - 56-0120 - William Branham

Ei kommentteja: