maanantai 22. kesäkuuta 2009

Eikö se olekin outoa...

Share
21. Eikö se olekin outoa, millä tavalla Jumala tekee asioita? Hän sallii meidän tulla aivan viimeiseen hetkeen, aivan viime metreille. Tiedättekö, Hän--Hän tykkää tehdä niin. Hän teki sen hebrealaislasten kanssa. Hän tiesi, keneen Hän voisi luottaa, niinpä Hän antoi sen--noiden poikien kävellä suoraan tuliseen pätsiin, kunnes he melkein pystyivät haistamaan tulen käryn, ja Hän ei liikkunut yhtään. Mutta kun tulee aika, Hän on liikkuva. Hän on liikkuva, mutta Hän odottaa, kunnes on Hänen oma aikansa. Hän halusi nähdä, minkälainen reaktio heillä olisi. Hän tiesi, että he pysyisivät lujana vakaumuksessaan.
Ja kun Hän tietää, että te seisotte vakaumuksessanne... Hän on antava Saatanan viedä teidät viime metreille. Mutta vain muistakaa, Hän on vieläkin siellä. Hän haluaa nähdä, tarkoitatteko todella sitä, mistä te puhutte. "Oi, minä uskon, että Jumala on Parantaja. Kyllä, minä varmasti uskon sen." Ja seuraavana päivänä, teillä on vieläkin kipunne. No, ehkäpä minä en koskaan saanutkaan sitä." Varmasti te saitte sen, Hän vain haluaa nähdä, kuinka te reagoitte siihen, mitä te sanoitte. Te sanotte: "Oi, ylistys Jumalalle, minä uskon Pyhän Hengen kasteeseen." Ensimmäinen pieni koettelemus tulee eteenne, te raivostutte, kuin sirkkeli. Hän koettaa nähdä teidän reaktionne tekonne suhteen. Hän koettaa koetella teitä. "Jokainen lapsi, joka tulee Jumalan luokse, täytyy ensin kurittaa, koetella." Jokainen lapsi, joka tulee Hänen luoksena, Hän laittaa hänet koettelemuksen läpi, nähdäkseen, kuinka hän toimii.

22. Kuka tahansa, kemisti, kuka tahansa muukin, aina testaa jotain. Suuret putket... Minä työskentelin ennen kaasuyhtiölle. Ja he testasivat noita putkia laittamalla tulpan venttiilin päähän. Ja minä en nyt muista, kuinka monta sataa paunaa painetta he laittoivat noihin putkiin, nähdäkseen, onko siellä pientäkään reikää, joka räjähtäisi. Ja jos se ei voinut kestää testiä, sitten se heitettiin romukasaan.
Ja kun teidät laitetaan koettelemuksen alle, kun teitä tullaan käyttämään Jumalaa varten todistuksena... Kuten tämä rouva täällä rullatuolissa, tämä mies, tämä pieni poika, jotkut teistä ihmisistä siellä, ehkä te olette kristittyjä, ja ihmettelette, miksi teidät on laitettu tähän koettelemukseen. Jumala aikoo käyttää teidän todistustanne, mutta Hän haluaa nähdä, kuinka te reagoitte, niinpä Hän laittaa paineen päälle. Jos te räjähdätte, no sitten, Hän ei voi tehdä mitään teidän kanssanne. Mutta jos te odotatte, kestätte testin...


Reaction To An Action - 59-0810 - William Branham

Ei kommentteja: