keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Katsokaa, mitä Hän sanoo siitä

Share
55. Eräs suuri muusikko, juuri täällä muutama vuosi sitten, matkusti Venäjälle. Hän oli soittamassa alkusoittoa, ja hän vain soitti sitä niin mahtavasti, kunnes venäläiset huusivat sydämensä pohjasta. He nousivat seisomaan ja he huusivat, ja he huusivat, ja taputtivat hänelle, että hän soittaisi vielä kerran. Ja Hän, ja hän seisoi (Kuunnelkaapa nyt); ja he... He huusivat jälleen, ja he tomistelivät hänelle, että hän soittaisi jälleen tämän mahtavan alkusoiton. Ja hän... He panivat pojan merkille. He sanoivat: "Hänen täytyy olla tolaltaan. Hän ei huomaa meidän aplodejamme. Hän ei huomaa sitä. Me yritämme kutsua hänet takaisin soittamaan jälleen." Mutta he huomasivat, että hän vain seisoi sillä tavalla, tuijottaen. Niinpä hetken kuluttua he kääntyivät katsomaan. Hän ei kiinnittänyt mitään huomiota ihmisten taputukseen; vaan hänen vanhaan opettajaansa, vanhaan mestariin, joka istui siellä yleisön joukossa. Hän halusi nähdä, mitä hän oli mieltä siitä. Hän halusi tietää, taputtaisiko hän, tai nyökkäisi päätään--se meni hyvin. Hän ei välittänyt, mitä ihmiset sanoivat; hän halusi nähdä, mitä mestari oli mieltä.
Ja jos ihmiset kertovat teille, että ihmeiden päivät ovat ohitse, Jeesus Kristus ei ole sama eilen, tänään ja iankaikkisesti, älkää huomioiko, mitä ihmiset sanovat, vaan katso Mestariin, Joka kirjoitti Sanat. Pitäkää katseenne siellä. Katsokaa, mitä Hän sanoo siitä. Jos jumalallinen parantuminen on oikein, tutkikaa Hänen Sanaansa tänään, ja tulkaa odottaen tänä iltana. Voimmeko me kumartaa päämme vain hetkeksi?

56. Armollinen Herra, minä olen kiitollinen tästä pienestä kuulijakunnasta, joka istuu täällä nyt odottaen. Minä rukoilen, että Sinä tulet upottamaan joitain siemeniä heidän sydämiinsä, että he tulevat tänä iltana sellaisin odotuksin, että rammat tulevat kävelemään, sokeat tulevat näkemään. Älköön meidän joukossa olko ainuttakaan heikkoa ihmistä tänä iltana. Voikoon kaikki sydänvaivat olla parannettuja, syövät. Ja voikoon Sinun Henkesi vain tulla alas, ja jopa heidän kodeissaan tänä iltapäivänä, voikoon he tulla parannetuiksi, jopa ennen kuin he pääsevät seurakuntaan. Me olemme odottamassa, Herra, suuria asioita.
Niinpä, opasta ihmiset Jumalan huoneeseen tänä iltana. Opasta syntiset, tuon itsepäisen pojan, äidin rakkaan vauvan, jonka kyyneleet hän on pyyhkinyt, siellä hän makaa baarin lattialla tänä päivänä; tuon itsepäisen tyttären, joka on ulkona kaiket yöt. Voikoon Pyhä Henki puhua ja opastaa heidän jalkansa Jumalan huoneeseen ja sitten alttarille löytääkseen Kristuksen, heidän Pelastajansa. Ja voikaamme me, niin kuin entisaikojen Simeon, uskon käsivarsilla, syleillä kallista Herraa Jeesusta sydämissämme tänä iltana, ja tehdä sydämemme seimeksi. Voikoon meidän kokemuksemme Hänen kanssaan olla, kuin kapalona, joka saa meidät elämään erilailla tästä hetkestä eteenpäin. Siunaa meidän pientä pastori-veljeä täällä, ja näitä toisia sananpalvelijoita, ja kuka tahansa on seurakunnassa tänään. Voikoon se olla päivä, jota me emme tule koskaan unohtamaan. Pidä meidät vahvana nyt palvelemaan Sinua. Siunaa ihmisiä, kun he menevät koteihinsa. Me pyydämme sitä Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen.


Expectation - 61-0205M - William Branham

Ei kommentteja: